luni, 8 mai 2017

Susţinător al lui Micu aruncă bomba: Neculai candidează pentru că „au refuzat mai marii PSD!”

Susţinător al lui Micu aruncă bomba: Neculai candidează pentru că „au refuzat mai marii PSD!”


Un atac cu mantă care-l vizează pe candidatul PSD pentru Primăria Roman, Marius Neculai pleacă de la un susţinător asumat al actualui primar interimar (care are şi cele mai mari şanse să fie candidatul PNL pentru alegerile din 11 iunie).
Autorul atacului este Aldo Pellegrini (fost vicepreşedinte la CJ Neamţ şi amic cu fostul primar Laurenţiu Leoreanu) care susţine că alţi lideri cu vechime în PSD Neamţ ar fi refuzat candidatura şi de asta s-a ajuns la actualul candidat: “mai marii PSD au si refuzat candidatura la Roman si l-au lasat pe Marius sa-si toace timpul si banii intr-o campanie din care si daca va iesi castigator…va pierde!”
Mesajul integral al lui Pellegrini (care este un comentariu pe facebook într-o dezbatere ad-hoc între susţinătorii PSD şi PNL), integral, mai jos:
<<Sorine…nimeni nu contesta calitatile de oameni de afaceri ai familiei Neculai, nici actele caritabile la care au participat . Pai zic…daca tot e de bine…sa le continue, nu sa le lase de izbeliste orientandu-se spre alte zone. N-are sens sa se piarda intr-un salariu de primar de vreo 10 ori mai mic decat produce lunar ca om de afaceri. Zic si eu. Sa ne gandim la binele lui Marius. Unde mai pui ca vrajeala aia cu …fonduri de la CJ, pe langa faptul ca suna a santaj mafiot…. daca vedeam o mica buna vointa pana acum..poate o credeam. Mai mult… e o vorba…pana la Dumnezeu te mananca sfintii…. si sa nu uitam ca Marius ar fi un primar care nu ar avea nici macar pe aproape sprijinul consiliului local, care e de cu totul alta culoare politica! De aia mai marii PSD au si refuzat candidatura la Roman si l-au lasat pe Marius sa-si toace timpul si banii intr-o campanie din care si daca va iesi castigator…va pierde!>>
Comentariul căruia Pellegrini îi dădea replica aparţine lui Sorin Jitaru-Ichimaş şi suna astfel:
<< Aici vorbim de un romascan un om pe care il cunosc personal si sper sa cred ca o sa poata sa faca ceva mai mult decit ceilanti fosti primari PSD dar trebuie sa o spun ca are nevoie de sprijinul partidului si a celor implicati deoarece asa o sa putem accesa fonduri si de la stat si mai apoi europene deci acum votam omul MARIUS NECULAI nu neaparat partidul sper sincer sa fie o alegere buna pntr noi toti!>>.
D.VINCA
Nota Bene – Evident că pe perioada acestei campanii electorale de la Roman, oricare dintre cei vizaţi de declaraţiile altor contracandidaţi sau susţinători are asigurat, din partea VESTEA.net, dreptul la replică în condiţiile care definesc acest concept.
De asemenea menţionăm şi că indiferent de potenţialele contracte de publicitate pe care această publicaţie le va încheia cu unii dintre candidaţi, partea editorială nu va abandona principiile de echilibru jurnalistic. Şi, de asemenea, chiar şi în cazul materialelor de promovare (advertoriale, comunicate etc) nu vom accepta mesaje care depăşesc o anumită limită a confruntării electorale (Redacţia)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu