vineri, 30 septembrie 2016

4 zodii de oameni super puternici. Afla daca si a ta este printre ele!

4 zodii de oameni super puternici. Afla daca si a ta este printre ele

0 stele
13455 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza
4 zodii de oameni super puternici. Afla daca si a ta este printre ele
De oameni hotarati si cu personalitate ti-e mai mare dragul sa te inconjori. Acestia stiu ce vor si nu sunt usor de pacalit, sunt oameni care stiu cum sa se bucure de viata si nu se lasa doborati de fleacuri.

Iata care sunt zodiile care dau cei mai puternici oameni:

Berbec

Berbecul este plin de viata, spontan si ar putea parea ca actioneaza si reactioneaza numai din instinct. In mare, cam asa este, cu toate acestea este de departe cel mai puternic semn zodiacal. Nu se teme de nimeni si de nimic, e mereu pregatit pentru noi si noi provocari. Are atitudine de lider, ceea ce ii da si un aer triumfator si o voce puternica. E incapatanat si greu de convins.

Scorpion

Pe locul al doilea la categoria oamenilor puternici este nativul din zodia Scorpion. Are o natura covarsitoare, o forta interioara extraordinara care il transforma intr-o prezenta de dorit in orice mediu. Este ambitios si nu se da in laturi de la nimic, nu se opreste pana cand nu isi indeplineste obiectivele marete. E hotarat si cand vine vorba despre dragoste. Alege doar ceea ce stie ca e bun pentru el.

Rac

Ai crede despre sentimentalul Rac ca e un om slab. Da, e un om care traieste intens si isi urmeaza inima, dar nu este lipsit de ratiune. Nu exista nimic facut de mana omului pe care Racul sa nu il poata face si asta pentru ca are ambitia de a demonstra ca este capabil. Chiar si atunci cand sufera din dragoste reuseste sa se repuna rapid pe picioare pentru ca are multe de oferit si nu poate pierde vremea.

Leu

Iar cand vine vorba despre oameni cu personalitate, atunci Leul nu trebuie sa lipseasca din clasament. Are un caracter dominant, e neinfricat asemenea regelui junglei, e foarte direct si nascut sa fie lider, atat acasa, cat si la serviciu sau in cercul de prieteni. E mandru si incapatanat, face planuri, strategii si le urmeaza indeaproape pentru indeplinirea telului propus. Iese in evidenta prin faptul ca e foarte hotarat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu