luni, 26 septembrie 2016

Ioan Gyuri Pascu a murit! ”De la serviciu te dă afară cineva. Din viață, doar Dumnezeu poate”





Ioan Gyuri Pascu a murit. Actorul a încetat din viață luni, 26 septembrie. Avea doar 55 de ani. ”De la serviciu te dă afară cineva. Din viață, doar Dumnezeu poate” – spunea el în urmă cu cinci luni.
Ioan Gyuri Pascu a murit. Artistul, care avea 55 de ani, a suferit un infarct.
Muzician și actor, el era de o sinceritate debordantă și încerca să găsească o notă de optimism în absolut orice.
Regretatul artist a acordat, în urmă cu cinci luni, un interviu pentru www.turnulsfatului.ro, în care spunea foarte relaxat că de la serviiu te poate da afară oricine, dar din viață doar Dumnezeu.
 „Mi s-a întâmplat să ajung în situații limită, dar am avut mereu oameni lângă mine. Când am avut turneu în America, cu Divertis, m-am întâlnit tot timpul cu câte cineva care spunea că e din Agnita (n.r. locul său de naștere) și atunci mă întrebau colegii, dar cât e de mare Agnita asta? Le-am spus că nu e mare, dar noi am știut să ne împrăștiem peste tot, astfel încât să fie mereu cineva să mă ajute”, povestea actorul.
A vorbit atunci și despre condiția actorului.
„Eu încerc să le spun oamenilor care sunt în situații mai disperate că de la serviciu te dă afară cineva, dar din viață doar Dumnezeu poate. Foarte mulți actori fac greșeala să se lase influențați de ceea ce spun criticii sau să facă ceea ce o autoritate le spune că e mai ok așa. Nu lăsăm adevărul să iasă din noi. Avem niște tipare de care ținem prea mult cont, dar dacă reușim să le spargem e mai fain, altfel spargi doar pahare”, afirma Ioan Gyuri Pascu.

Ioan Gyuri Pascu a făcut infarct la 5:00 dimineața

Ioan Gyuri Pascu a murit. Actorul Ioan Gyuri Pascu s-a stins din viață la 55 de ani. Artistul a suferit un infarct, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.
Potrivit România Tv, tragedia ar fi avut loc în locuința Danielei, fosta soția a lui Gyuri Pascu, iar femeia ar fi fost cea care a sunat la 112. În această dimineață, trupul neînsuflețit al artistului va fi dus la IML pentru autopsie.
Artistul a suferit infarctul în această dimineață, în jurul orei 5. Procedurile de resuscitare nu au dat niciun rezultat, în ciuda eforturilor medicilor. În jurul orei șase artistul s-a stins din viață.
   “Am primit apelul în jurul orei 5 pentru o persoana inconștientă. S-au deplasat la fața locului imediat echipajele noastre. Pacientul era în stop cardio-respirator. Spre ora 6 a fost constatat decesul”, a afirmat Bogan Oprița, coordonatorul SMURD București, pentru Digi24.
Actorul s-a născut pe 31 august 1961 în Agnita (azi în județul Sibiu), într-o familie româno-maghiară. A devenit cunoscut publicului român grație rolurilor pe care le-a avut în grupul de umor Divertis.
Citește și:
Ioan Gyuri Pascu a murit. Artistul avea doar 55 de ani
Ioan Gyuri Pascu a murit. Dramele prin care a trecut artistul în ultimii ani



Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu