marți, 27 septembrie 2016

Sebastian Papaiani a murit. Alexandru Arşinel: „A fost o jumătate de an infernală”




Sebastian Papaiani a murit marţi (n.r 27 septembrie), la vârsta de 80 de ani. Moartea marelui actor este deplânsă de întreaga lume a actorilor de la noi, iar printre primii care au oferit o reacţie după trecerea în nefiinţă a lui Papaiani se numără Alexandru Arşinel, director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București.
Alexandru Arşinel a declarat, la Antena 3, că nu a vorbit în ultima perioadă cu Sebastian Papaiani, deoarece acesta era foarte bolnav.
„Mă întreb cine o sa ne mai facă să zâmbim. A fost o jumătate de an infernală. Nu am vorbit cu el, era bolnav. Stiu că personalul de la Spitalul Universitar vorbea la modul cel mai plăcut despre el, spunea că îi făcea să zâmbească. Omul de rând şi-a iubit actorii, mai ales pe cei de comedie. Întotdeauna ei sunt înconjuraţi cu dragoste, pe stradă, la spectacole”, a declarat Arşinel, pentru sursa citată.

Sebastian Papaiani a murit pe 27 septembrie 2016

Actorul Sebastian Papaiani a murit astăzi, 27 septembrie, după o îndelungă suferință. Artistul era internat într-o clinică de recuperare după ce la sfârșitul lunii mai a fost găsit căzut de soție, după ce i s-a făcut rău în baie. Actorul în vârstă de 80 de ani s-a lovit la cap, a suferit o pareză la piciorul stâng și avea dificultăți de vorbire, starea lui fiind imprevizibilă.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu