miercuri, 28 septembrie 2016

Horoscop: În ce te reîncarnezi în funcţie de zodie

Vrei să afli dacă în viaţa viitoare vei avea mai mult noroc sau pur şi simplu eşti curioasă dacă vei ajunge un delfin, o omidă sau dacă vei duce, la propriu, o viaţă de câine? Iată în ce te vei reîncarna în funcţie de zodie.
Berbec
Berbecii trăiesc vieţi aventuroase şi deseori se gândesc că o viaţă nu este de ajuns pentru a aduna amintiri, prieteni şi experienţe noi. De aceea, astrele vor fi blânde şi îngăduitoare şi astfel berbecii de astăzi se vor reîncarna în maimuţe. Nevoia de adrenalină va fi înlocuită cu dragostea de familie, iar aventura va continua să domine viaţa lor, doar că printre liane.
Taur
Taurii sunt tradiţionalisţi şi destul de reticenţi la nou. Fiind o zodie de pământ, taurii se vor reîncarna în animale paşnice, cu o viaţă liniştită la ţară. Dacă în această viaţă taurii au fost nemulţumiţi de norocul oferit de astre, după reîncarnare, aceştia vor beneficia de tot ce şi-au dorit vreodată.
Gemeni
Gemenii nu se pot opri din vorbit şi comunicarea este cea mai importantă pentru ei în această viaţă. De aceea, astrele le vor oferi un răgaz şi gemenii se vor reîncarna în cameleoni. Deşi tăcuţi în noua viaţă, foştii gemeni se vor bucura din nou de mai mutle feţe, deoarece cameleonii îşi schimbă aspectul în funcţie de mediul înconjurător.
Rac
Sensibili şi intuitivi, racii sunt greu de convins să lupte pentru o cauză. Mişcarea lor preferată într-un conflict este “mersul cu spatele “, aşa că astrele au decis să le ofere o schimbare. La reîncarnare, racii vor deveni nişte feline teritoriale, poate lei şi leoaice sau pantere.
Citeşte şi Horoscop: Ce păţeşti în viaţa de apoi în funcţie de zodie
  Leu
Mândri şi îndrăgostiţi până peste cap de propria persoană, leii vor avea parte de o surpriză în următoarea viaţă. Deoarece astrele s-au săturat de pasiunea pe care leul o are pentru el însuşi, au hotărât să îl reîncarneze în ceva care să-l înveţe ce este umilinţa. Astfel, regele animalelor se va reîncarna în focă sau leming, animale arctice care îşi trăiesc viaţa între pericolul de a fi mâncat şi lupta cu frigul polar.
Fecioară
Critici înnăscuţi, fecioarele sunt tipicare şi mofturoase în această viaţă, dar astrele au o surpriză pentru cei fiţoşi. Cum au avut o viaţă la dispoziţie să înveţe să critice mai puţin munca altora, fecioarele vor plăti cu aceeaşi monedă. Astfel, fecioarele se vor reîncarna în câini de sanie. Fiind silite să muncească în condiţii inumane şi să colaboreze pentru a se putea deplasa, fostele fecioare vor învăţa să nu mai critice munca altuia fără să ştie ce presupune ea.
Balanţă
Leneşe din fire, balanţele au o singură pasiune: confortul. Tocmai de aceea astrele le-au rezervat o viaţă viitoare pe fugă. Balanţele se vor reîncarna în câini de poliţie sau câini de pază. Astfel, karma actualilor nativi din balanţă se va echilibra şi ei nu vor trece în etapa următoare a evoluţiei ca nişte spirite leneşe.
Scorpion
Pasionali şi misterioşi, scorpionii vor avea nevoie şi ei de o echilibrare karmică. Astfel, astrele le-au rezerva o viaţă complet diferită de cea veche actualilor scorpioni. Nativii acestei zodii se vor reîncarna tot într-o creatură geloasă şi teritorială, dar cu mai puţine posibilităţi de răzbunare: ursoaică. Deşi vor avea destulă forţă pentru a canaliza sentimentele, foştii scorpioni vor putea să se retragă, la nevoie în liniştita pădure, alături de pui.
Citeşte şi Horoscop: Cum o să mori în funcţie de zodia ta
  Săgetător
Comunicativi şi firi sportive prin excelenţă, săgetătorii vor avea în sfârşit ocazia să se odihnească. Dacă în viaţa actuală, săgetătorii au avut parte de multă adrenalină, prieteni mulţi şi petreceri dese, după reîncarnare, nativii acestei zodii se vor linişti. Săgetătorii se vor reîncarna în urşi koala, astfel că viaţa lor va curge lent, în jurul frunzelor de eucalipt.
Capricorn
Încăpăţânaţi şi tăcuţi, capricornii vor fi surprinşi de astre printr-o mişcare menită să echilibreze karma. Astfel, pesimiştii capricorni se vor reîncarna în manguste şi vor trăi gălăgios în comunităţi mari. De la o viaţă plină de restricţii autoimpuse, diete şi frica de moarte, capricornii se vor reîncarna în nişte animale vesele, zglobii şi care se răsfaţă periodic.
Vărsător
Mereu în pas cu moda şi la curent cu toate noutăţile, vărsătorii s-au săturat deja de agitaţie. Prin urmare, astrele le vor face hatârul şi vărsătorii se vor reîncarna în delfini. Mamifere inteligente şi jucăuşe, delfinii comunică într-un limbaj numai al lor, ceea ce li se va potrivi nativilor din vîrsător ca o mănuşă.
Peşti
Sensibili şi fideli, nativii din peşti vor avea parte de dragostea vieţii lor după reîncarnare. Ca porumbei, peştii vor putea să petreacă fiecare clipă alături de partener, fără ca jobul sau viaţa socială să le stea în cale. În plus, împărţirea hranei va fi preţuită mai mult de cel drag, iar gingăşia penajului i se potriveşte de minune firii delicate.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu