vineri, 30 septembrie 2016

Top 7 cele mai inteligente femei la ora actuala

Studiile dovedesc faptul ca din ce in ce mai multi barbati sunt atrasi de femeile inteligente, sigure pe ele, care au succes in cariera . Noi ne-am conformat analizelor sociologice si am intocmit un top 7 al celor mai inteligente femei la ora actuala, printre care se gasesc atat vedete de la Hollywood, cat si persoane publice autohtone.
Iata care sunt acestea!


7. Cindy Crawford

Este apreciata atat ca model, cat si ca actrita si moderator TV. Inainte de a fi un sex simbol, insa, Cindy a fost sefa de promotie la colegiul pe care l-a urmat, primind si o bursa pentru a studia ingineria chimica in cadrul Universitatii Northwestern. Totusi, dragostea pentru cariera de model a invins, asa ca ea a renuntat la studii in favoarea catwalk-ului. Nu stim cum ar fi fost Cindy in calitate de inginer chimist, insa ca model, putem spune ca a devenit una dintre cele mai de succes femei la ora actuala.
  

6. Emma Watson

Emma s-a facut cunoscuta gratiei seriei Harry Potter. Dintr-o copila curajoasa, ea s-a transformat intr-o tanara plina de feminitate, care a aparut chiar si pe coperta unor reviste de fashion si lifestyle, cum ar fi celebrele Elle si The Edit. In viata de zi cu zi, insa, domnisoara Watson este une dintre cele mai inteligente actrite de la Hollywood, ea luandu-si diploma in literatura la prestigioasa Universitate Brown.
  

5. Nicole Kidman

Frumoasa roscata a avut roluri complexe in numeroase filme si are si o voce minunata, desi nu s-a facut cunoscuta gratie acesteia, ci mai degraba talentului sau actoricesc. Nicole a renuntat la studii in favoarea unei cariere in lumina reflectoarelor, insa aceasta nu inseamna ca nu trebuie sa ii apreciem coeficientul de inteligenta care este 132.
  

4. Shakira

Este sexy, are o voce extraordinara si danseaza ca nimeni alta. Este vorba despre celebra interpreta Shakira. Stiai ca are IQ-ul 140? Asadar, combinatia inteligenta-frumusete-talent este reala!
  

3. Sharon Stone

A trecut de mult de prima tinerete, insa Sharon Stone este, in continuare, una dintre cele mai sexy  celebritati de la Hollywood. In mod clar, un film decisiv pentru cariera a fost Instinct primar. Dincolo de imaginea sa de femeie fatala, insa, trebuie sa stii ca este una dintre cele mai inteligente femei din lume. Sharon are un IQ de 154, fiind admisa in cadrul Universitatii Edinboro din Pennsylvania la varsta de 15 ani. In acelasi timp, ea este membra a faimoasei societati MENSA, care reuneste cele mai luminate minti din intreaga lume.
  

2. Teo Trandafir

O stim pe joviala Teo gratie emisiunilor de succes pe care le-a realizat de-a lungul timpului. Dincolo de femeia care afiseaza vesnic un zambet pe buze si care isi face telespectatorii sa se simta bine indiferent de cat de grea le este viata sau de cat de urata este vremea afara, Teo este absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia araba-engleza, si a detinut si un scaun in camera deputatilor pentru unul dintre partidele majoritare din Parlament.
  

1. Andreea Esca

Andreea este nu numai veterana postului de televiziune la care lucreaza, ocupand scaunul de prezentatoare a jurnalului de seara de 19 ani incoace, ci si o femeie inteligenta, care a reusit sa aiba succes in tot ceea ce si-a propus. In 2006, a devenit directorul editorial al unei reviste de lifestyle. Pe langa aceasta, Andreea a realizat numeroase transmisiuni in direct din Europa si din America, a fost invitata la emisiuni ale posturilor de televiziune straine, este membra a echipei CNN World Report, de curand si-a lansat autobiografia si, mai presus de toate, are o familie de care este mandra. Iata cum se poate imbina celebritatea cu inteligenta!
  
Urmeaza si tu exemplul acestor femei inteligente si profita de fiecare ocazie care ti se iveste, pentru ca viitorul ti se poate schimba radical.
Surse foto: stylebistro.com; Facebook 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu