miercuri, 28 septembrie 2016

FOTO EXCLUSIV/ Imaginile durerii! Fosta soție a lui Gyuri Pascu, dărâmată la căpătâiul marelui artist!

Zeci de prieteni, actori și oameni simpli, au venit la Cimitirul Bellu Ortodox să-și ia rămas bun de la cel care a fost fermecătorul Ioan Gyuri Pascu. Pe rând, i-a întâmpinat cu ochii în lacrimi Daniela Marin, cea care i-a fost soție artistului timp de 17 ani.
gyuriRând pe rând, la sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului și muzicianului și-au prezentat un ultim omagiu mari actori, amintim Nicolae Urs, Doru Ana (alături de care Gyuri urma să joace peste câteva zile în piesa ”Take, Ianke și Cadîr”) , Emilia Popescu, echipa cu care a făcut istorie în Divertis, amintim Toni Grecu, Silviu Petcu, Cristian Gretcu, Cătălin Mereuță, Doru Antonesi, Florin Constantin, Ghighi Bejan, Doru Pârcălabu, dar și colegi din branșa muzicală, amintim Leo Iorga, însoțit de Paula, soția sa, Dorian Ciubuc și Manea ”Croco” Mihai (Barock Grup). Din toată galeria de oameni îmbrăcați în straie cernite, s-a remarcat tânărul actor George Burcea, iubitul Andreei Bălan,  ai cărui teneși roșii au atras atenția, fiind asemuit cu un personaj care caută afirmarea la un priveghi.
Daniela Marin, femeia i-a fost mai mult decât soție lui Gyuri în ultimii ani, chiar dacă erau divorțati,  i-a întâmpinat pe toți cei ce au venit la căpătâiul defunctului artist, îmbrățișându-i, semn l-a iubit nespus pe artist. Ioan Gyuri Pascu a trecut în neființă luni dimineață, în urma unui infarct, la fostul domicilul conjugal, casa unde locuiește Danei și fiica lor, semn că cei doi erau împăcați.
FOTO: Gabriel Patrut
Citește și: Gyuri Pascu, o moarte anunțată! Teo Boar: ”Era speriat că durerea e prea mare și a încercat să o trateze cu acupunctură
 



Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu