joi, 29 septembrie 2016

Trei zodii fără niciun Dumnezeu

Anumite zodii au fost înzestrate cu o mulţime de calităţi, dar nu şi cu un simţ al moralităţii foarte dezvoltat. Instinctul lor de conservare este atât de puternic, încât nu le pasă dacă drumul lor spre succes va fi presărat cu „victime colaterale”. Te întrebi cine sunt aceşti războinici Sith ai zilelor noastre?
Descoperă, în rândurile următoare, care sunt cele trei zodii pe care cei din jur le descriu drept „fără niciun Dumnezeu”!

Balanţă


Balanţele ştiu cum să eficientizeze şi cum să găsească întotdeauna cele mai bune soluţii, un lucru pe care nimeni nu îl poate contesta. Atributele care îi transformă în lideri de excepţie se dovedesc a fi arme cu două tăişuri, care le fac pe echilibratele Balanţe să uite de orice formă de umanitate care se ascunde în ele. Teama de a nu fi percepute drept vulnerabile le determină să meargă până în pânzele albe pentru a avea ultimul cuvânt.
Inchizitoriale, inflexibile şi uneori de-a dreptul combative, Balanţele nu reacţionează deloc plăcut atunci când realitatea este diferită de viziunea imaginată de ele. Viaţa Balanţelor se complică atunci când întâlnesc o persoană cu o personalitate la fel de puternică, însă ele nu ezită să recurgă la mijloace mai puţin ortodoxe sau să facă abuz de putere pentru a-şi impune punctul de vedere.

Capricorn


Capricornii sunt empatici, fermecători şi dau întotdeauna dovadă de diplomaţie – cum ar putea crede cineva că în interiorul lor se ascunde o fiinţă de-a dreptul machiavelică? Însă tocmai aceste calităţi le permit Capricornilor să exploateze vulnerabilităţile celor din jur într-un mod atât de seducător şi elegant, încât cei mai mulţi dintre ei nici măcar nu-şi dau seama.
Imuni în faţa dorinţelor şi nevoilor celor din jur, Capricornii nu mai ţin cont de sensibilităţile celor din jur în drumul lor spre succes. Sub masca angelică pe care şi-au perfecţionat-o de-a lungul anilor, poţi avea siguranţa că nativul din Capricorn se gândeşte, în realitate, doar la cât de relevant eşti pentru scopurile lor. Mai este de mirare că până şi persoanele care fac eforturi să îi placă găsesc acest lucru aproape imposibil de realizat?

Scorpion


Natura hedonistă a Scorpionilor le dirijează viaţa în jurul unui singur scop: căutarea propriei plăceri. Odată ce interesul Scorpionilor a fost stârnit, curiozitatea lor capătă valenţe obsesive, ceea ce îi determină să se abată de la orice fel de reguli. Moralitatea lor devine flexibilă, limitele autoimpuse se transformă doar în nişte repere orientative, iar responsabilităţile zilnice sunt ignorate.
Ceea ce ei nu realizează în timp ce trec de la un val de endorfine la altul este că rănesc o mulţime de persoane în jurul lor şi îşi sabotează propriile şanse. Deşi încearcă să se amăgească gândind că faptele lor caritabile şi animalele pe care încearcă să le salveze îi vor ajuta să îşi echilibreze karma, Scorpionii ştiu că pot minţi pe oricine... mai puţin pe ei înşişi.

Tu ai întâlnit şi alte zodii fără niciun Dumnezeu? Află care sunt cele trei zodii pe care nimeni nu le suportă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu