luni, 26 septembrie 2016

Ioan Gyuri Pascu a murit. Ce spunea regretatul artist despre moarte





Ioan Gyuri Pascu a murit. Actorul a încetat din viață luni, 26 septembrie. Avea doar 55 de ani. În urmă cu ani, artistul vorbea foarte relaxat despre momentul morții.
Ioan Gyuri Pascu a murit. Artistul, care avea 55 de ani, a suferit un infarct.
Într-un interviu pe care l-a acordat, în urmă cu ceva timp, pentru Antena Stars,  Ioan Gyuri Pascu a vorbit despre moarte.
Binecunoscutul și îndrăgitul artist spunea atunci că nu se teme deloc de acest moment.
Ioan Gyuri Pascu a murit
Ioan Gyuri Pascu a murit
„Bănuiesc că au fost momente în care am fost posesiv. Fiecare are bucuriile lui, tristeţile lui. Eu nu pot să visez pentru cineva, văd cum e când mă scol a doua zi dimineaţa.
Dacă mă doare ceva înseamnă că sunt viu. Se spune că dacă după 50 de ani te trezeşti dimineaţa şi nu te doare nimic, înseamnă că ai murit. Mi-am trăit viaţa frumos! Când o să vrea Dumnezeu, o să mă duc „, declara el.

Ioan Gyuri Pascu a murit în casa fostei soții

Ioan Gyuri Pascu a murit. Actorul Ioan Gyuri Pascu s-a stins din viață la 55 de ani. Artistul a suferit un infarct, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Potrivit România Tv, tragedia ar fi avut loc în locuința Danielei, fosta soția a lui Gyuri Pascu, iar femeia ar fi fost cea care a sunat la 112. În această dimineață, trupul neînsuflețit al artistului va fi dus la IML pentru autopsie.
Ioan Gyuri Pascu a murit
Ioan Gyuri Pascu a murit
Artistul a suferit infractul în această dimineață, în jurul orei 5. Procedurile de resuscitare nu au dat niciun rezultat, în ciuda eforturilor medicilor. În jurul orei șase artistul s-a stins din viață.
   “Am primit apelul în jurul orei 5:00 pentru o persoana inconștientă. S-au deplasat la fața locului imediat echipajele noastre. Pacientul era în stop cardio-respirator. Spre ora 6 a fost constatat decesul”, a afirmat Bogan Oprița, coordonatorul SMURD București, pentru Digi24.
Actorul s-a născut pe 31 august 1961 în Agnita (azi în județul Sibiu), într-o familie româno-maghiară. A devenit cunoscut publicului român grație rolurilor pe care le-a avut în grupul de umor Divertis.
Citește și:
Ioan Gyuri Pascu a murit. Artistul avea doar 55 de ani
Ioan Gyuri Pascu a murit. Dramele prin care a trecut artistul în ultimii ani



Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu