luni, 26 septembrie 2016

Ioan Gyuri Pascu a murit. Mesajul sfâșietor al lui Cristian Grețcu, fostul lui coleg de la Divertis





Ioan Gyuri Pascu a murit. Actorul a încetat din viață luni, 26 septembrie. Avea doar 55 de ani. Cristian Grețcu, care i-a fost coleg la Divertis, a transmis un mesaj sfâșietor.
Ioan Gyuri Pascu a murit. Artistul, care avea 55 de ani, a suferit un infarct.
Cristian Grețcu, care l-a avut ca partener pe Ioan Gyuri Pascu la grupul Divertis, a scris câteva cuvinte, cutremurătoare, despre cel care i-a fost coleg.
„Gyurică a plecat… S-a dus să-i spună lui Ciprian Fachiru ”La mulți ani”. Am vrut să scriu aici niste cuvinte speciale, dar,uite, nu pot… Am lacrimi în ochi și o tristețe mare… Dumnezeu își ia înapoi oamenii valoroși, asta mi-e cam clar”, a transmis Cristian Grețcu pe pagina sa de Facebook.
Ioan Gyuri pascu și Cristian Grețcu, într-o scenetă cu grupul Divertis
Ioan Gyuri Pascu și Cristian Grețcu, într-o scenetă cu grupul Divertis
Actorul a făcu publice și câteva imagini cu Ioan Gyury Pascu.
Ioan Gyuri pascu și Cristian Grețcu, într-o scenetă cu grupul Divertis
Ioan Gyuri Pascu a murit

Ioan Gyuri Pascu a murit în casa fostei soții

 
Ioan Gyuri Pascu a murit. Actorul Ioan Gyuri Pascu s-a stins din viață la 55 de ani. Artistul a suferit un infarct, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.
Potrivit România TV, tragedia ar fi avut loc în locuința Danielei, fosta soția a lui Gyuri Pascu, iar femeia ar fi fost cea care a sunat la 112. În această dimineață, trupul neînsuflețit al artistului va fi dus la IML pentru autopsie.
Artistul a suferit infarctul în această dimineață, în jurul orei 5. Procedurile de resuscitare nu au dat niciun rezultat, în ciuda eforturilor medicilor. În jurul orei șase artistul s-a stins din viață.
“Am primit apelul în jurul orei 5 pentru o persoana inconștientă. S-au deplasat la fața locului imediat echipajele noastre. Pacientul era în stop cardio-respirator. Spre ora 6 a fost constatat decesul”, a afirmat Bogan Oprița, coordonatorul SMURD București, pentru Digi24.
Actorul s-a născut pe 31 august 1961 în Agnita (azi în județul Sibiu), într-o familie româno-maghiară. A devenit cunoscut publicului român grație rolurilor pe care le-a avut în grupul de umor Divertis.
Citește și:
Ioan Gyuri Pascu a murit. Artistul avea doar 55 de ani
Ioan Gyuri Pascu a murit. Dramele prin care a trecut artistul în ultimii ani



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu