luni, 26 septembrie 2016

Ioan Gyuri Pascu a murit. Actorul era ultimul supraviețuitor din familie, după ce toți ai lui s-au stins în jurul vârstei de 60 de ani




Durerea celor ce l-au cunoscut și admirat pe carismticul Ioan Gyuri Pascu, trecut în neființă în acestă dimineață, este mult mai mare. Muzicianul și actorul era ultimul supraviețuitor din familia Pascu.
ioan gyuri pascu
Tatăl său, fost inginer în construcții  (stabilit în Agnita, Sibiu unde și-a întemeiat familia) a murit de tânăr, la 57 ani, la fel și soția sa, mama lui Ioan. Sora artistului a murit în urmă cu doi ani, la Cluj, la 58 de ani. Singurul din familie care a trăit mai mult a fost fratele muzicianului, care s-a stins în Germania, la 67 de ani! În urmă cu doar două săptămâni, la Agnita, orașul unde s-a născut și a copilărit Gyuri, a trecut în neființă și Florica, ultima mătușă a lui Ioan Gyuri Pascu.
După moartea tuturor descendenților asa familiei din orașul sibian Agnita a rămas goală.
Muzican, poet, scriitor, scenarist și actor, Ioan Gyuri Pascu s-a stins din viață în acestă dimineață, în urma unui infarct. În urmă cu șase ani artistul a mai suferit un infarct miocardic, pe scena clubului care-i purta numele. A fost dus de urgență la camera de gardă a Spitalului Fundeni unde starea sa a fost stabilizată. Deși și-a schimbat radical modul de viață- a renunțat la alcool, țigări, s-a apucat de sport și a reușit să dea jos considerabil- toate acestea n-au fost de ajuns. Prietenii săi pun infarctul pe seama sensibilității sale, era afectat de orice lucru negativ din societate.
SUMAR:



Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu