marți, 27 septembrie 2016

Sebastian Papaiani a murit. Ștefan Bănică: „Am ajuns să-mi fie frică când mă trezesc dimineața”





Sebastian Papaiani a murit marți, 27 septembrie. Avea 80 de ani. Ștefan Bănică a scris un mesaj în memoria regretatului actor.
Renumitul actor Sebastian papaiani a murit. Artistul a încetat din viață la vârsta de 80 de ani. Ștefan Bănică Jr. a mărturisit că-i este teamă, când se trezește dimineața, să nu audă de încă o dispariție a unei mari personalități a României.
„Am ajuns să-mi fie frică când mă trezesc dimineața, să nu aflu că mai moare cineva. SEBASTIAN PAPAIANI, uriaș actor! Îți mulțumesc pentru ce ai dăruit filmului și teatrului românesc și, personal, pentru experiențele trăite împreună, atât pe platoul de filmare sau pe scena teatrului, cât și în afara lor. Dumnezeu să te odihnească! Drum bun, nea Bică!”, a scris Ștefan Bănică Junior pe pagina sa de Facebook.
Ștefan Bănică Junior, îndurerat de moartea lui Sebastian Papaiani
Ștefan Bănică Junior, îndurerat de moartea lui Sebastian Papaiani

Sebastian Papaiani și-a pierdut frații gemeni

El și-a pierdut frații pe când avea doar 4 ani.
Tragicul eveniment s-a petrecut in timpul cutremurului din anul 1940.
„A căzut tavanul pe ei. Mama a băgat copăița cu Radu și cu Luminița sub pat, iar noi am iețit. Noi nu am știut că a căzut tavanul peste ei… au murit asfixiați acolo. Casa noastră era facută dintr-un material care nu te omoară, din chirpici. Cădea peretele, rămânea restul. Dar aici a căzut tocmai pe pat, care s-a rupt și el, la rândul lui”, își amintea, cu tristețe, Sebastian Papaiani.
INFO
Sebastian Papaiani a fost unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. De-a lungul anilor a jucat alături de mari actori ai scenei românești, precum Amza Pellea și Dem Rădulescu. A făcut roluri memorabile, care au ajuns imediat la inimile publicului.
Citește și:
Sebastian Papaiani a murit. Actorul va fi înmormântat joi, la Cimitirul Bellu, lângă Marin Moraru
Sebastian Papaiani a murit. „Îmi pare rău că nu am fost obraznic”
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu