miercuri, 28 septembrie 2016

Horoscop: Ce ai fost în viaţa anterioară în funcţie de zodie

Domniţă la castel, Vânător de munte, soţia faraonului, hangiţa sexy sau o femeie de afaceri din anii ’30? Vrei să ştii cu ce te ocupai şi ce viaţă ai dus înainte să devii cine eşti acum? Află ce spun astrele despre ce ai fost în viaţa anterioară în funcţie de zodie.
Berbec
Fire bătăioasă şi încăpăţânată, care luptă mereu pentru ceea ce îşi doreşte, femeia berbec recuperează după o viaţă anterioară în care a fost cuminte şi supusă. Cel mai probabil, femeile născute în zodia berbec au fost păstoriţe sau domnişoare de pension în secolul 19.
Taur
Tradiţionaliste şi tăcute, femeile din zodia taur se refac după o viaţă anterioară zbuciumată. Dacă acum eşti calculată şi mereu indecisă, de teama eşecului, în viaţa trecută erai exact opusul. Cel mai probabil ai fost o temerară, deschizătoare de drumuri sau una dintre primele feministe.
Gemeni
Comunicativă şi isteaţă, femeia gemeni a avut o viaţă anterioară grea şi plină de neajunsuri. Fiind mereu obligată să se înjosească pentru o bucată de pâine, nativa din gemeni recuperează acum teren, fiind foarte tare pe poziţii. Cel mai probabil a fost o muncitoare din Revoluţia industrială sau o sclavă negresă pe o plantaţie de bumbac din sudul Americii de Nord.
Rac
Sensibilă şi intuitivă, femeia rac a fost o fire aventuroasă şi dură în viaţa anterioară. Compensând pentru tăria de caracter şi intransigenţa din viaţa trecută, femeia rac este acum atât de romantică şi delicată.
Citeşte şi Horoscop: În ce te reîncarnezi în funcţie de zodie
 
Leu
Vanitoasă şi teritorială în dragoste, femeia leu nu se dă în lături de la nimic când vine vorba de faimă sau de imaginea ei publică. Cum ego-ul uriaş pare să fie o continuare a personalităţii ei, cel mai probabil femeia leu este deja învăţată cu adoratorii. În viaţa anterioară, leoaica a fost o regină din Egipt sau o nobilă bogată din Florenţa în secolul 13.
Fecioară
Critică şi mofturoasă din fire, femeia fecioară se poartă aşa din cauza frustrărilor acumulate în viaţa anterioară, când avea totul la picioare. Fiica bogată a unui moşier din America de Sud, aceasta este cea mai probabilă viaţă anterioară pe care fecioarele au dus-o.
Balanţă
Echilibrată şi leneşă, balanţa ar da orice să nu facă nimic. Deşi pare ineficientă şi delăsătoare din această cauză, biata balanţă se poartă aşa doar pentru că într-o viaţă anterioară a fost exploatată. Indiferent dacă a fost femeie sau bărbat, actuala balanţă şi-a petrecut viaţa căutând aur în cele mai groaznice zone de pe glob. După o viaţă întreagă prin zăpezi şi munţi este normal să vrea să stea toată ziua în vârful patului.
Scorpion
Senzuală şi misterioasă, femeia scorpion se poartă aşa pentru că a învăţat foarte bine cum să manipuleze oamenii. Nu acum, nu vă speriaţi, ci în viaţa anterioară când era o gheişă sau o prostituată de lux din Asia. Înconjurată de cele mai fine mătăsuri şi ocupându-şi timpul cu intrigi la palat, această femeie a învăţat arta stăpânirii totale a unui bărbat şi sucirea minţilor în paşi mărunţi.
Citeşte şi Horoscop: Ce păţeşti în viaţa de apoi în funcţie de zodie

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu