miercuri, 28 septembrie 2016

Horoscopul ţigănesc: Cu cine te potriveşti în pat, în funcţie de zodie

Horoscopul ţigănesc este un sistem foarte vechi, pe care nomazii îl citeau de mii de ani în stele şi zodii. Neamul ţigănesc a fost dintotdeauna asociat cu ezoterism, cu vrăjile şi cu ghicitul în palmă cafea sau bobi, dar şi în tarot. Află cu cine te potriveşti în pat, în funcţie de zodie, după vechile manuscrise ţigăneşti.

Cupa (21 ianuarie – 19 februarie)

Cei născuţi sub semnul cupei sunt oameni încăpăţânaţi, care nu îşi găsesc uşor liniştea sufletească. Cel mai potrivit partener din zodiacul ţigănesc îţi este pătimaşa roată, care nu or să-ţi ţină piept şi care sunt timizi, chiar şi în pat.

Capela (20 februarie – 20 martie)

Naivi şi romantici, nativii din capelă sunt uşor de dus cu zăhărelul. De aceea, au nevoie de un partener tandru, care nu va profita de puritatea sentimentelor lor. Un bun partener în aşternut ar fi cei născuţi sub semnul toporului.

Pumnalul (21 martie – 20 aprilie)

Fire competitivă şi lider înnăscut, pumnalul este, însă şi destul de idealist şi adesea suferă atunci când nu reuşeşte să-şi pună planurile în aplicare. Un bun partener pentru cineva atât de puternic este o zodie flexibilă, cum ar fi steaua.

Coroana (1 aprilie – 20 mai)

Cei născuţi sub semnul coroanei sunt obsedaţi de bani şi avere, de aceea pot fi buni economişti. Partenerul ideal pentru zgârciţii născuţi în coroană ar fi nativii din clopot, bine organizaţi şi chibzuiţi cu banii.
Citeşte mai multe despre zodiile nomade în Horoscopul ţigănesc: Vezi ce zodie eşti şi cum îţi va fi norocul în 2013!

Sfesnicul (21 mai – 20 iunie)

Cei născuţi sub semnul sfeşnicului sunt persoane inteligente, lideri şi persoane de încredere, pe care te poţi baza la nevoie. De aceea sunt ţinte sigure pentru bărbaţii profitori, fără ocupaţie sau pasionaţi de jocuri de noroc. Ca să te fereşti de ei, încearcă să cunoşti un nativ sincer din potcoavă.

Roata (21 iunie – 21 iulie)

Cei născuţi sub semnul roţii sunt nesiguri, timizi şi instabili psihic, dar şi pătimaşi şi curajoşi. Partenerul tău trebuie să fie un bărbat puternic şi neînfricat, un stâlp care să îţi ofere stabilitate, cum ar fi un nativ din Cupă.

Steaua (22 iulie – 22 august)

convinşi şi firi foarte puternice, carismatici, cu personalitate puternică şi idei fixe, cei născuţi sub semnul stelei sunt şi foarte încăpăţânaţi. Au nevoie de o zodie din horoscopul ţigănesc plină de compasiune şi iubire curată. Un bun partener ar fi romanticul nativ din capelă.

Clopotul (23 august – 22 septembrie)

Cei născuţi sub semnul clopotului sunt asemănători cu capricornii din zodiacul nostru. Dacă tot eşti retrasă şi muncitoare, ai nevoie de un plus de acţiune în viaţa ta. Zodiacul ţigănesc ţi-l recomandă pe nativul din coroană.
Citeşte şi Horoscop dragoste: Cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie

Moneda (23 septembrie -22 octombrie)

Cei născuţi sub semnul monedei sunt asemănători gemenilor din zodiacul nostru. Pentru că ţie îţi place mult comunicarea, ai nevoie de un partener care să te asculte, chiar şi atunci când toată lumea a renunţat. Cel mai bun amant pentru nativele din monedă sunt atenţii nativi din topor.

Cutitul (23 octombrie – 21 noiembrie)

Agresivi şi iuţi la mânie, cei născuţi sub acest semn sunt foarte orgolioşi şi ăncăpăţânaţi. Dacă tu eşti adesea aiurită, ai nevoie de un partener stăpân pe el, care ştie ce vrea de la viaţă şi ce îi place în dormitor. Un bun amant pentru tine este nativul din stea.

Toporul (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pragmatici şi cu o gândire logică, cei născuţi sub semnul toporului se pierd adesea în detalii şi uită scopul final. Serioasă cum eşti, ai nevoie de o fire aiurită, care să îţi dezvolte latura creativă. În pat, vei deveni foarte pasională alături de nărăvaşa cupă.

Potcoava (22 decembrie – 20 ianuarie)

Atunci când iubirea nu vine sau este pierdută pentru o vreme, potcoava se adânceşte în muncă şi asta îi aduce şi mai multă productivitate. În pat, potcoava are nevoie de o iubire curată, romantică, alături de un partener înţelegător, cum ar fi pumnalul.
Citeşte şi Horoscopul aztec: Află ce zodie eşti şi ce iţi rezervă viitorul în 2013
Sursa foto: Shutterstock

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu