luni, 26 septembrie 2016

Ioan Gyuri Pascu a murit. A avut spectacol alături de fosta soție cu trei zile înainte să moară





Ioan Gyuri Pascu a murit. Actorul Ioan Gyuri Pascu s-a stins din viață la 55 de ani. Artistul a suferit un infarct, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.
Vineri seara, în ultimul spectacol jucat înainte de moarte, Ioan Gyuri Pascu a fost alături de fosta sa soție, cei doi lucrând împreună la piesa de teatru 4×4.
Rememorând emoțiile de la stagiunea trecută, Daniela Maria Marin a scris zilele trecute pe blogul său:
Mi-amintesc că anul trecut pe vremea asta fierbeam cu toţii între entuziasm şi îngrijorare, între încredere totală şi teama că nu va ieşi, că nu vom fi gata până în 19 octombrie. Cu toate stările, evenimentele adunate înaintea premierei, greutăţile şi toate acele momente urâte, nepotrivite artei, dar nu pot uita nu doar aplauzele furtunoase ale publicului ridicat în picioare, ci expresiile de pe chipurile actorilor la final. Şi-mbrăţişările de taină în care unii mi-au şoptit: “Iartă-mă că n-am avut încredere totală! Îţi mulţumesc!” sau “Uite că ţi-a ieşit!” N-am să uit nimic din ce a atins sufletul şi-ntreaga mea fiinţă, cu-atât mai mult cu cât un atare eveniment trebuie că va fi fost înscris acolo, sus, în Ceruri!
Iubesc această fotografie, deşi este neclară”, a scris Daniela deasupra acestei imagini în care apare și fostul său soț.
ioan gyuri pascu spectacol



Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu