luni, 26 septembrie 2016

EXCLUSIV. Ioan Gyuri Pascu a murit. Ultima mare dorință – să-și vadă fiica șahistă, nu artistă




Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineață la doar 55 de ani. Artistul a suferit un infarct, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Gyuri Pascu nu a lăsat în urmă doar piese de teatru, melodii care să încânte sufletele și cărți de toate felurile, ci și o familie îndoliată. Mare artist avea o legătură specială cu fiica lui, Iarina Ana Pascu, pentru care dorea o carieră departe de lumina reflectoarelor.
ioan gyuri pascu fiica

Ioan Gyuri Pascu și fiica lui, Iarina Ana Pascu nu mai aveau de mult doar o relație tată-fiică, ci se comportau ca doi prieteni extrem de buni. De câte ori se aducea în discuție, Gyuri declara că nu dorește ca fiica lui să-i calce pe urme. „Aș prefera să fie o mare șahistă, decât artistă”, a spus în urmă cu ceva vreme regretatul actor. Ioan Gyuri Pascu avea încredere în talentul și capacitățiile fiicei sale și o însoțea de fiecare dată la turnee, chiar și în afara țării. Puștoaica avea rezultate spectaculoase în zona șahului, așa că tatăl ei avea încredere că va deveni un nume în această zonă.
ioan-gyuri-pascu

Ioan Gyuri Pascu: „Nu am încurajat-o să meargă la TV”

Totuși fiica lui Ioan Gyuri Pascu era atrasă și de o carieră în muzică. Componentă a trupei Romanian Gospel Singers, Iarina a urcat pe scenă de la „Românii au talent”, participare pe care tatăl ei nu a privit-o cu ochi buni. „I-am zis că nu-mi plac concursurile, viața nu este un concurs. N-am încurajat-o să meargă la televizor. Pe de altă parte, nu pot să trăiesc viața ei, așa că i-am recomandat să facă doar ce-și dorește”, a spus în acea perioadă Ioan Gyuri Pascu.
SUMAR:



Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu