miercuri, 9 noiembrie 2016

Declarație surpriză: „Ca deputat, îl voi susține pe domnul Leoreanu ca pe un frate de-al meu!”

Declarație surpriză: „Ca deputat, îl voi susține pe domnul Leoreanu ca pe un frate de-al meu!”

poza stire declaratie surprizaSorin Cazan, președintele PRU Neamț, a făcut o declarație surprinzătoare, în cadrul unei conferințe de presă, susținută marți, 8 noiembrie.
La Roman, avem un contracandidat, din partea PNL, actualul primar Leoreanu, care a obținut la alegerile locale 80%. Cred că romașcanii vor vrea să rămână la primărie și nu vor vota PNL ci PRU, pe Sorin Cazan și echipa.
De ce? Pentru că romașcanii vor dori să aibă reprezentant în Parlamentul României! Atunci romașcanii vor spune: „îl avem pe domnul Cazan pentru Camera Deputaților, loc eligibil, haideți să dăm votul către PRU!”
Și atunci, lăsăm primarul Leoreanu să își facă treaba până la capăt, pentru că dumnealui a venit cu niște promisiuni, pentru încă patru ani de zile.
Se ruga de romașcani să-i dea și al treilea mandat ca să le încununeze pe celelalte două. Atunci, trebuie să le încununeze în patru ani de zile, nu în trei luni!
După ce face al treilea mandat, peste patru ani, promit că și eu îl votez pentru Parlamentul României! Eu, ca deputat în Parlamentul României, îl voi susține pe domnul Leoreanu, în funcția de primar, ca pe un frate de-al meu, indiferent de culoarea politică”, a declarat Sorin Cazan, președintele PRU Neamț, candidat pentru Camera Deputaților.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu