sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Depizdicizarea bărbaților


man-hiding-under-the-blanket– Hey.. cred că mai bine nu ne mai vedem!
– De ce? E din cauză că sunt prea bun? Asta mi se întâmplă mereu! Toate vă plângeți că nu găsiți un bărbat bun și când îl aveți în față, îl aruncați la gunoi.
– Ah, nuuu! E din cauză că mesteci guma de mestecat de te aude tot cartierul, ai unghiile lungi și murdare, te îmbraci prost și nu te dai cu parfum. Asculți muzică proastă și plângi la telenovele. Locuiești cu mama ta deși majoratul l-ai sărbătorit în anii 90. Ești zgârcit și nu îți place să citești. Nu lucrezi, nu gătești, nu speli. Pe scurt, intelectul tău nu mi-l stimulează pe al meu și fizicul tău nu mă atrage. Eu cred că tu vrei o mamă.
– Am înțeles! Nu înțelegi nimic de la viața asta, ești materialistă și nu ești încă matură!
L-am lăsat în restaurant (cu nota plătită, pentru că mi-a părut rău de el) și am plecat. În drum spre casă m-am oprit într-un parc și mi-am aprins o țigară. Mă gândeam: “Oare nu sunt matură? Materialistă nu sunt că dacă eram, nu plăteam eu nota.. mereu. Oare chiar e băiat bun și sunt eu o femeie rea care merită să rămână singură?”
NU!
Băi.. m-am săturat! M-am săturat de bărbați care nu au nimic de oferit in afară de penis. M-am săturat de “pizde” care se plâng că stau în cur la birou. M-am săturat de bărbați care mereu caută de muncă, dar “nu găsesc nimic interesant”. M-am săturat de bărbați care joacă FIFA pe Playstation toată ziua, dar n-au bani de o minge de fotbal. M-am săturat de bărbați care depind de femei: Să le gătească, să îi spele, să îi întrețină.
Păi, stai măi așa: Când am zis că suntem împreună nu am zis că mai vreau un copil. Ești destul de mare să poți să îți sufli singur mucii. În batistă!
Da, da.. vrem egalitate! Dar nu, nu toate suntem “feministe nebune, nefutute.” Eu de exemplu nici măcar nu mă consider “feministă” .. urăsc cuvântul! Deși.. dacă stau bine și mă gândesc.. sunt mai feministă decât multe feministe pe care le cunosc. De ce? Pentru că mă deranjează când o femeie nu este angajată pentru că la locul respectiv caută să angajeze doar bărbați. Mă deranjează când bărbații consideră că o femeie care face sex este curvă, dar un bărbat care face sex este “cool”. Mă deranjează când bărbații se uită la sânii mei și nu mă privesc în ochi (din cauza asta evit bluzele decoltate). Mă deranjează bărbații care cred că femeia trebuie să tacă, să fie înțelegătoare, să ia la m&*e. Să ia mă-sa, zic!
În același timp mă enervează și feministele care au încurcat mesajele feminismului. Alea care nu mai luptă pentru egalitate, luptă doar pentru femei anti bărbați, luptă pentru a arăta că femeile urăsc bărbații. “Huooo, fă!” Mie îmi plac bărbații, nu suport misoginii.. aia e altceva!
Și da, eu consider că femeia prin simplu fapt că poate da naștere unui copil, este mult mai “cool” ca un bărbat. De ce să vreau sa fiu la fel? Nu sunt. Eu sunt mai sensibilă, el e mai puternic. Gena! Da, vreau să avem cu toții aceleași drepturi, vreau să fim tratați la fel în închisoare și da.. vreau să fim liberi să fim cum vrem.. dar asta nu înseamnă că trebuie să îmi las părul să crească pe picioare și la subraț. Asta nu înseamnă că trebuie să merg pe stradă și să scuip ca un bărbat sau să râgâi ca o vacă excitată. Asta nu înseamnă că trebuie să merg la întâlniri în parc unde fumez iarbă și discut cât de căcat sunt bărbații care lovesc femeile, dar uit să vorbesc despre femeile care decid să păstreze un copil deși bărbatul nu îl dorește. (Eu le judec și pe alea. La fel de mult cum îi judec pe ei.) Asta nu înseamnă că trebuie să îmi arăt sfârcurile pentru a demonstra că sunt egala bărbatului. Nu, nu asta înseamnă să fii femeie. Nu asta înseamnă egalitate. Ce am face dacă și bărbații ar decide să aibă o “free the balls day” în care merg cu testicolele în afară pentru că s-au săturat de femeile “cu coaie” și ies să demonstreze.
Hey, hai să fim cât de masculini/feminini vrem! Hai să le spunem copiilor prin școli cât de mult contează să fie toți tratați la fel. Cu respect. Să învețe ce înseamnă egalitatea.. să nu judece. Să ne educăm copiii să nu violeze, să nu se înjure, să nu accepte violența sau nepăsarea în familie sau în societate. Nu e mai frumos și mai simplu așa? Decât să ne arătam coițele sau sfârcurile prin oraș, nu mai bine învățăm fetele mai mult despre Maya Angelou și mai puțin despre Kim Kardashian?
Eu nu mă consider “feministă”, eu mă consider o “egalistă”.
Deci: Să revin la problemă! Din moment ce sunt o “egalistă” de moda veche și mă mai cheamă și “Sarcasmina”, uneori sunt înțeleasă greșit. Să vă dau câteva example:
1: “Vreau un bărbat care nu se cacă pe el când vede un șoricel mic și puțin confuz prin bucătărie.” Deci, doar pentru că vreau egalitate la locul de muncă, drept la vot pentru orice femeie și așa mai departe.. nu înseamnă că vreau să mă culc cu o femeie. Dacă voiam asta, eram gay. Îmi plac bărbații care încă sunt bărbați. Ăia care deși au pantaloni înflorați și tricou cu Bucks Bunny, care se dau cu cremă pe față (pentru că au stil și își îngrijesc și pielea) încă mai știu să dea cu pumnul dacă vine un capo di tutti capi să mă răpească. Ăia care încă mai au păr pe picioare și nu zbiară când văd un șoricel. Eu trebuie să zbier, nu el. Eventual să și plâng (așa am văzut în filme) Dacă plânge el, am belit p&*a, amândoi. Ne bate șoricelul și ne fură și telefoanele.
2: “Vreau un bărbat care merge în pădure și taie lemne pentru a face căldură în casă, să nu îmi înghețe piciorușele. Nu un bărbat care așteaptă să tai eu lemne.” Deci, doar pentru că suntem în noiembrie 2016 nu înseamnă că vreau un bărbat din anii 1800-toamna, unu care trăiește în grotă sau în pădure, sălbatic.. gen Tarzan, Forrest Mode. Nu..deși, așa wild.. NU! Am vrut să spun că orice femeie cu creier se gândește la următoarea chestie când întâlnește un bărbat: “Bă, fată.. dacă vine apocalipsa, doamne ferește, poate ăsta să aibă grijă de tine? Dacă se face frig, știe să facă focul sau trebuie să îl înveți tu? Are căldură în calorifere, acasă? Boiler? Bun..
3: “Vreau un bărbat care atunci când îl las în deșert, îmi construiește piramide.” Deci, normal că nu vreau piramide, ce p&*a mea (sau a ta) să fac cu ele? Eu vreau să spun atât. Doar pentru că sunt o femeie independentă și nu am nevoie de un bărbat, nu înseamnă că NU VREAU unul. Da, pot sa le fac singură.. dar îmi place când mă ajuți. Da, gătesc.. dar tu ești sexy când speli vasele. Da.. merg la serviciu, dar mergi și tu! Da.. pot să repar eu priza din casă.. dar dacă fac eu toate astea.. nu mai bine stau singură? Dacă stai ca planta, oricum moare toată atracția, se ofilește. Un bărbat care repară ORICE prin casă deserves a fucking blowjob! Dacă îmi gătește și ceva bun duminica (să îmi mulțumească pentru că eu am gătit toată săptămâna), îmbrăcat doar în șort de bucătărie cu floricele și inimioare.. Mmmm!
Da, băieți! Vreau un bărbat care se descurcă oriunde. Așa cum mă descurc și eu. Poate nu știe să construiască  piramide, dar poate face muzică, poate montează mobila de la IKEA, poate face un site (vezi Mark Zuckerberg), poate pictează, poate face CEVA, orice.
M-am săturat de bărbați care au fost educați de “mami” să fie fetițe întreținute, prințese cu codițe și mofturi. Mamele astea sunt de vină, pentru că atunci când copilul are 30 de ani, nu e ok să îi speli tu boxerii sau să îi faci de mâncare. Nu așa îi arăți copilului că îl iubești, îl faci doar să fie retard, să îmi zică mie mai târziu că cer prea mult. Auzi și tu..
M-am săturat de bărbați care au fost crescuți de “tați”, care le-au spus că toate femeile sunt curve și le-au dat exemplu pe mama lor. Care spun că nu contează ce f&t.. important e să f&*ă mult. “Cantitate, fiul meu! Nu calitate! Bagă p&*a în tot, dă-le DREACU!” Tati ăla sigur a spus și că femeia trebuie să stea în bucătărie și să tacă. Nu așa educi un bărbat, muici! Așa îl faci doar să fie retard ca tine, să îmi zică mie mai târziu că vorbesc prea mult și sunt curvă. Auzi și tu..
Deci.. bărbați nepizdificați din cauza femeilor nebune sau a bărbaților bădărani, mai există? Ăia cu penis și cojones care știu să respecte o femeie, dar să și gătească, fută, meargă la muncă. Mai există? Întreb pentru o prietenă. Eu nu sunt încă matură.
Foto copyright Dreamstime.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu