marți, 1 noiembrie 2016

Horoscop Noiembrie 2016: Peștii sunt expuși la probleme mari de sănătate!

Horoscop Noiembrie 2016: Peștii sunt expuși la probleme mari de sănătate!

Noiembrie 2016 va avea o tonalitate asemănătoare cu cea a lui Octombrie. Totuși nu este o lună pașnică. Venus îi ia locul lui Marte, ceea ce va accentua tensiunile relaționale și poate deveni inconfortabil, scrie eastrolog.ro. BERBEC
Dragoste: Oferta de dragoste este bogată. Pretențiile le cresc și țintești sus pentru a atrage atenția unei persoane superioare. Partenerul sau partenera ta va aea un succes profesional sau social. Cel care-ți îndeplinește pretențiile e răsplătit regește.
Bani: Noiembrie favorabil din punct de vedere financiar în plan profesional. Reușitele vin prin intermediul parteneriatelor sau al relațiilor sociale. E posibil să fii susținut de cineva care nutrește sentimente pentru tine.
Sănătate: Nu neglija problemele actuale și nu amâna rezolvarea lor. Pe viitor nu sunt prevăzute altele decât cele de acum.
TAUR
Dragoste: Nu ai ochi decât pentru persoana iubită și el/ea este punctul tău de interes, mai ales dacă relația voastră are o vechime. Ai așteptări destul de mari și e posibil spre sfârșitul lunii să prinzi o atracție pentru cineva autoritar, poziționat înalt în scara socială.
Bani: Noiembrie e o lună a concretizării. Ai ambiție și inițiativă, iar efectele se văd încă din a doua decadă a lunii. Inițiativele bazate pe analize și strategii aduc beneficii financiare.
Sănătate: Te bucuri de energie, dar problemele pe care le ai deja ar trebui să fie deja tratate. Evită excesele și ține cont de ce îți spune medicul.
GEMENI
Dragoste: Fundalul pe care se desfășoară relația ta este pozitiv, iar atitudinea ta afectuoasă și matură favorizează legăturile durabile.
Bani: Ai un Noiembrie productiv, dar nu lipsit de griji și dificultăți. Reușita cere determinare și luptă. Pune-ți în valoare talentele și impune-te.
Sănătate: În primele două decade vei avea probleme cu sănătatea. Ai grijă și drămuiește-ți bine forțele. Asumă-ți mai puține riscuri.
RAC
Dragoste: Chiar dacă n-o să plouă cu trandafiri roz, luna Noiembrie e una dintre cele mai bune luni și Soarele se află în casa erotismului până pe 21. Bucură-te de această fereastră și folosește-o inteligent pentru a duce la rezultate bune!
Bani: Pariurile, speculațiile sau alte încercări de a câștiga ușor bani nemunciți poartă riscul unor pierderi usturătoare. Munca e singurul mijloc de a face bani.
Sănătate: Sănătos-tun sunt Racii pe tot parcursul lunii. Nu abuza de resursele organismului și ai grijă cât efort depui!
LEU
Dragoste: Relațiile au o dinamică accentuată. Celălalt se poate simți luat cu asalt, sau chiar agresat. Temperează-ți energia și fă acțiuni constructive alături de perechea ta.
Bani: Ai un apetit grozav de implicare, interesul pentru coordonarea unor activități este din ce în ce mai mare. Există și o tentă conflictuală, care scăpată de sub control, poate perturba parteneriatele pe care le-ai legat.
Sănătate: Ai nevoie de mai multă atenție asupra acestui domeniu, mai ales în prima decadă a lunii.
FECIOARĂ
Dragoste: Viața de cuplu, preocupările comune privind banii și afacerile sunt un dat al lui Noiembrie. Cântărești ofertele amoroase prin prisma stabilității financiare sau a avantajelor concrete oferite.
Bani: În a doua decadă a lunii ritmul de lucru și sarcinile vor fi mai multe. Aglomerarea crește, apar obstacole și sunt bătălii de purtat. Succes!
Sănătate: Energia trebuie consumată în acțiuni vii și dinamice, altfel poate avea diverse afecțiuni dureroase sau acute.
BALANȚĂ
Dragoste: O lună interesantă. Impulsurile sexuale se amplifică, inima se înfierbântă și nu ai nevoie decât de o scânteie. Evenimentele se pot declanșa pe neașteptate, mai ales dacă ești într-un cuplu cu vechime.
Bani: Din 9 Noiembrie buzunarul tău va deveni ceva mai norocos. Succesul vine din mai multe surse.
Sănătate: Ești într-o formă excelentă, tendințele filosofice par să se estompeze. Ai putere de muncă, dar îți place să te distrezi mult. Posibilele inconveniențe sunt legate de excese.
SCORPION
Dragoste: Te gândești mult la dragoste, dar nu prea stai bine cu partea practică. Ca să se întâmple ceva interesant, trebuie să te întâlnești cu persoana iubită pe aceeași lungime de undă intelectuală, să aveți aceleași curiozități și să comunicați. O evadare scurtă în doi sau un drum cu scop sentimental sunt posibile.
Bani: Noiembrie este o lună bună pentru socoteli, bilanțuri și planuri financiare. Ar fi un moment potrivit să concepi un plan de atac pentru rentabilizarea muncii.
Sănătate: În primele două decade din Noiembrie 2016 ai un tonus bun. Moralul începe să crească din a doua decadă.
SĂGETĂTOR
Dragoste: Prima decadă e posibil să te dezamăgească, dar ia aminte: cauzele sunt obiective. De la o vreme ai tendința să fii mai exigent(ă) sau mai reținut(ă), ceea ce poate fi cauza relațiilor sărace.
Bani: Banii merg cam greu în prima decadă și cheful de mâncă este redus.
Sănătate: Ar trebui ca planul moral și al sănătății să nu fie neglijat, pentru că stăpâna casei bolilor se află într-o poziție tensionată.
CAPRICORN
Dragoste: Ești plin(ă) de energie sexuală și elan cuceritor. Sunt posibile diverse evenimente toride, care se declanșează în momente neprevăzute. Atmofera devine mai pașnică, tandră și senzuală după 12 septembrie.
Bani: Te bucuri de forță de muncă. Ai șanse de succes sporite și anunță posibilitatea unor noi contracte sau parteneriate utile în plan profesional.
Sănătate: Ai multă energie și coeficientul de iritabilitate e cam ridicat, așa că ai grijă la stres și accidentări!

VĂRSĂTOR
Dragoste: Prima decadă e benefică, ești stăpân(ă) pe situație și Venus, planeta dragostei, este într-o casă norocoasă.
Bani: Din decada a doua universul se va afla de partea ta, netezindu-ți drumul spre împliniri. Nu sta cu mâinile în sân! Orice plan ambițios trebuie pus în practică.
Sănătate: Entuziasmul îți dă multă energie. Ai grijă ca plusul de agitație și nerăbdare să nu te îndrepte spre excese și riscuri fizice.
PEȘTI
Dragoste: Planeta dragostei ridică ștacheta și îți orientează alegerile către personaje demne de stimă și admirație. Evenimentele mondene și activitățile colective creează un cadru amoros bun pentru dezvoltarea multor idile.
Bani: Mintea contribuie mult la succesul tău în Noiembrie. Ai șansa să te remarci prin expunerea unor produse intelectuale, concepte sau idei. Se anunță o lună bună pentru a studia și a publica.
Sănătate: Ai destulă forță, doar că Marte va fi într-una din casele medicale ale Peștilor, expunându-te unui risc de infecții, inflamații, contaminări sau chiar accidentări.
A.C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu