duminică, 6 noiembrie 2016

Nu te așteptai la așa ceva! Cum va evolua vremea în următoarele zile?

Nu te așteptai la așa ceva! Cum va evolua vremea în următoarele zile?

poza stire toamna meteoVremea va continua sa se incalzeasca, devenind mult mai calda decat ar fi normal la aceasta data, indeosebi in vest si sud-est. Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse in Maramures si Crisana, precum si in zona montana aferenta, unde si cantitatile de apa vor fi insemnate. In restul teritoriului, innorarile vor fi temporare, iar ploile, in general slabe cantitativ, se vor semnala, local in Banat, Transilvania, Moldova si Oltenia si izolat in celelalte regiuni.
Vantul va continua sa prezinte intensificari la munte si in regiunile vestice, dar temporar si la cote mai reduse si in cele centrale si estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 grade in nordul Moldovei si 21 de grade in Banat, iar cele minime intre 6 si 16 grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali. Dimineata si noaptea, in Campia Romana, pe arii restranse vor fi conditii de ceata.
Luni se mai racoreste in vest, dar vremea continua sa se incalzeaca in celelalte zone. In jumatatea vestica mai sunt asteptate ceva ploi, probabil si averse cu fenomene electrice. In est va fi vreme frumoasa pana pe seara. Mai tarziu ploile ajung si in sud.
Marti, pe langa ploile care vor cuprinde toata tara, asteptam si o racire simtitoare. Va ploua temporar, iar la munte, pe creste, se anunta lapovita si ninsoare. Maximele vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, adica valori comparabile cu minimele din noaptea de duminica spre luni. Sursa: ANM
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu