sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Avocaţii clubului: Bamboo deţine toate documentele necesare activităţii; erau respectate 100% reglementările pompierilor

21 Ian 2017 - 08:15
Avocaţii clubului: Bamboo deţine toate documentele necesare activităţii; erau respectate 100% reglementările pompierilor
Avocaţii Clubului Bamboo susţin că nu există suspiciuni în ceea ce priveşte lipsa vreunui document şi că societatea deţinea toate documentele necesare funcţionării şi autorizării.

"O societate şi un club la nivelul acestui club deţinea într-adevăr toate documentele necesare", a afirmat avocatul Dumitru Bădrăgan.

Un alt avocat a spus că toate lucrările privind activitatea clubului au fost întocmite conform prevederilor legale şi normativelor cerut de pompieri în proporţie de 100%. "Toate lucrările sunt întocmite conform prevederilor legale, conform normativelor cerute de pompieri în proporţie de 100%. Sunt documente în acest sens care pot dovedi", a spus avocatul Anca Dumitru.

De asemenea, Dumitru Bădrăgan a precizat că toate documentele doveditoare în acest sens vor fi transmise mass-media.

Întrebat dacă este adevărat că a fost schimbat sistemul de iluminat din club cu o seară înainte, el a răspuns că sunt lucrări care au fost efectuate în cursul anului trecut, a fost o redeschidere a clubului în cursul anului trecut, lucrări însă efectuate cu firme specializate, iar în ultima perioadă nu s-au mai făcut astfel de lucrări. "Sunt simple speculaţii", a adăugat Bădrăgan.

El a subliniat că se poate constat şi faptul că în Clubul Bamboo au fost respectate toate normativele privind căile de acces şi de evacuare. "Dacă veţi urmări, veţi constata faptul că din fericire clubul a respectat toate obligaţiile legale în ceea ce priveşte căile de acces şi evacuare, astfel încât până la momentul la care au sosit pompierii, clienţii erau evacuaţi din incinta clubului, au fost respectate planul de evacuare şi, de asemenea, toate dotările privind evacuarea au fost funcţionale. Nu avem situaţii ca în alte cazuri nefericite în care persoane să nu fi putut părăsi clubul", a spus Bădrăgan.

Totodată, întrebat dacă existau dotările necesare pentru stingerea unui incendiu, el a răspuns "existau hidrofoare, existau extinctoare, toate au funcţionat".

De asemenea, acesta a mai ţinut să exprime mulţumiri echipelor de intervenţie pentru modul în care au acţionat. "Vrem să mulţumim echipelor de intervenţie, celor care astăzi au dat dovadă de o exercitare promptă a activităţii astfel încât la ora actuală, din fericire, nu avem victime care să se afle într-o stare extrem de gravă şi, de asemenea, au fost limitate la maxim pagubele materiale produse în urma acestui eveniment, acestui incendiu produs în noaptea de faţă". www.agerpres.ro
Citeşte mai multe despre:   Incendiu Bamboo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu