vineri, 27 ianuarie 2017

Eveniment unic! Roxana Iorga este prima femeie votată să preia atribuțiile de viceprimar de Roman

Eveniment unic! Roxana Iorga este prima femeie votată să preia atribuțiile de viceprimar de Roman

poza stire roxana iorga viceprimar 1În cadrul ședinței Consiliului Local Roman de joi, 26 ianuarie, pe ordinea de zi a figurat și alegerea unui consilier local care să preia atribuțiile de viceprimar al municipiului Roman.
Alegerea s-a desfășurat conform legii, prin vot secret, după ce au fost făcute propuneri.
Propunerea grupului PNL a fost Roxana Iorga iar propunerea grupului PSD a fost Laurențiu Vasiliu.
În fața votului unanim al PNL, care deține majoritatea în CL Roman, propunerea PSD nu a reușit să treacă, rezultatul final fiind în favoarea Roxanei Iorga.poza stire roxana iorga viceprimar 2
Prof. Roxana Iorga s-a născut pe 3 august 1975 și era profesor la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Roman. A studiat la Colegiul National Roman Voda, Roman, Universitatea Babeş-Bolyai și Universitatea "ALEXANDRU IOAN CUZA" din IAŞI.
Invitată la masa de prezidiu, primarul Lucian Micu i-a trasat ca primă sarcină să se ocupe de rezolvarea Programului „After School”.
Viceprimarul Roxana Iorga a declarat „că își propune să sprijine conducerea Primăriei Roman, prin implicarea în toate proiectele locale, să colaboreze cu tot personalul administrației locale și să aibă o relație excelentă cu romașcanii pentru a dovedi că reprezentanții liberali în administrația locală fac cinste partidului din care fac parte și comunității pe care o reprezintă”.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu