luni, 23 ianuarie 2017

Caz controversat: un bărbat de la o firmă de pază a murit în Spitalul Roman. Familia acuză medicii

Caz controversat: un bărbat de la o firmă de pază a murit în Spitalul Roman. Familia acuză medicii

poza stire barbat mort in spital 2Un bărbat a murit în spital, iar apropiaţii susţin că medicii de la Urgenţă nici nu s-au uitat la el, deşi se simţea rău de câteva zile. Doctorii spun că din contră, s-a intervenit ca la carte, conform unui reportaj difuzat la Antena 1.
Mihai Craivan avea 49 de ani și lucra ca paznic la o firmă din Roman. Miercuri, a ajuns la spital cu dureri în piept. I s-a pus o perfuzie până dimineața și dupa ce a fost văzut de cardiolog a fost trimis acasă cu o rețetă.
I-a făcut investigațiile, un EKG, i-a dat câteva pastile și l-a trimis acasă. Trebuia s-l interneze pentru că știa gravitatea bolii”, spune soția acestuia.poza stire barbat mort in spital 1
Sâmbătă dimineață, bărbatul a avut din nou dureri în piept și din nou a ajuns la spital, la urgență, adus de un coleg de muncă.
L-am urcat în mașină și l-am adus la spital. Se înnegrise tot la față, l-a pus să stea pe scaun și pe mine m-a dat afară”, a declarat colegul de serviciu care l-a adus la CPU Roman.
I-a pus diagnosticul de hipertensiune arterială, gradul III”, mai spune soția acestuia.
Doi medici diferiți s-au ocupat de Mihai.
S-a făcut electrocardiograma care au arătat crize tipice de tulburare de ritm. A intrat în stop, a fost intubat, a fost resuscitat, s-au dat șocuri și nu a răspuns la manevre și la protocolul de resuscitare”, a declarat medicul Crenguța Ene, CPU Spitalul Roman.
Medicii spun că s-a intervenit ca la carte dar familia lui Mihai va face plângere la Colegiul Medicilor, conform declarațiilor acestora. Sursa: Antena 1 Foto: din reportaj
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu