vineri, 27 ianuarie 2017

Tinerii din Roman vor cinematograf și Mall. Solicitările au fost făcute la întâlnirea cu primarul Lucian Micu

Tinerii din Roman vor cinematograf și Mall. Solicitările au fost făcute la întâlnirea cu primarul Lucian Micu

intalnire primar micu cu tinerii 2Joi, 26 ianuarie, de la ora 13.00, primarul Lucian Micu a avut o întâlnire cu Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Roman, for consultativ care funcționează pe baza dialogului structurat pentru elaborarea şi monitorizarea aplicării politicilor publice în domeniul tineretului la nivel local.
În cadrul evenimentului, tinerii au prezentat propunerile de dezvoltare a municipiului Roman, până în anul 2020, văzute prin prisma acestora.
Tinerii din Roman doresc foarte mult ca în municipiu să existe un cinematograf și un Mall. Pe lângă acestea, tinerii mai doresc să sprijine persoanele cu dizabilități și dezvoltarea unor proiecte sportive, culturale, sociale și de petrecere a timpului liber.intalnire primar micu cu tinerii 1
Mă simt tânăr și plin de energie acum, aici, în mijlocul dumneavoastră și îmi aduc aminte cum eram în liceu.
Am ascultat cu atenție toate propunerile și promit, ca în următorii ani și foarte curând să realizăm un Complex Multicultural, cu cinematograf și săli de expoziții, prin reabilitarea clădirii Cinema Unirea.
Vă invit, pe toți cei care aveți proiecte concrete, să veniți la mine la birou, să discutăm punctual și, în funcție de posibilități să sprijinim sau să fim parteneri la proiectele voastre.
Vă mulțumesc și vă asigur de toată solicitudinea mea în rezolvarea problemelor dumneavoastră. Ușa primarului Lucian Micu este permanent deschisă „tinereții” romașcane”, a spus primarul Lucian Micu în încheierea întâlnirii cu tinerii.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu