marți, 24 ianuarie 2017

„Consilierii PSD Roman nu vor fi de acord cu majorarea prețului la gunoi. PSD își respectă promisiunile!”

„Consilierii PSD Roman nu vor fi de acord cu majorarea prețului la gunoi. PSD își respectă promisiunile!”

poza stire pretul gunoiuluiPe ordinea de zi a ședinței CL Roman, de săptămâna aceasta, figurează un proiect de hotărâre care se referă la stabilirea unei taxe de transport a gunoiului, la stația de la Girov, groapa provizorie de la Roman urmând să fie dezafectată.
ROSSAL Roman, operatorul serviciului public de salubritate din Roman și zona Roman, a solicitat Consiliului Local Roman aprobarea unui tarif pentru activitatea de transport a deșeurilor municipale și a deșeurilor similare provenind din activități comerciale din industrie și instituții din municipiul Roman la depozitul conform Girov, în cuantum de 13,5 lei/mc, exclusiv T.V.A.. Majorarea ar urma să intre în vigoare de la 1 februarie, daca va fi votată.
Au fost foarte multe discuții, în ultimele săptămâni, legate de necesitatea creșterii prețului gunoiului pentru că trebuie transportat la groapa de gunoi de la Girov.
În urma unei analize foarte aprofundate făcute la nivelul conducerii PSD Neamț s-a stabilit că, deocamdată, ținând cont de faptul că am avut o perioadă grea de iarnă care duce la creșterea cheltuielilor în familie și de promisiunea PSD că nu vom crește prețurile, taxele și impozitele, s-a hotărât ca la nivelul Consiliului Local Roman, toți cei șase consilieri PSD să nu fie de acord cu majorarea propusă.
Consilierii PSD Roman vor fi obligați să respecte decizia conducerii PSD Neamț și să respecte promisiunea făcută către cetățeni, în campania electorală din iarnă.
Vom face tot ce depinde de noi, PSD, la toate palierele – central, județean, local să ne respectăm promisiunile făcute.
Am vrut să aduc la cunoștința romașcanilor acest aspect important din viața orașului”, a precizat senatorul PSD Dan Manoliu.
Chiar dacă aleșii locali ai PSD Roman respectă decizia conducerii PSD Neamț, proiectul poate trece cu votul consilierilor locali ai PNL, care dețin 15 mandate.
Dacă acest lucru se va întâmpla, ne așteptăm ca PSD Roman să convoace altă conferință de presă, după ședința CL Roman, în care va prezenta romașcanilor faptul că „datorită consilierilor PNL, vor plăti mai mult la gunoi!”
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu