vineri, 27 ianuarie 2017

Zodii care trăiesc ca să-i umilească pe alții

Așa cum există oameni care te tratează ca pe o regină, la fel există și alții cărora le place să te transforme într-un supus de-al lor, mai ales dacă le-ai greșit. Aceștia își dau aere de superioritate, nu suportă să fie contraziși și nu uită niciodată să se răzbune. Așadar, ai grijă cu cine te pui!
Iată patru zodii care, prin modul lor unic, adoră să le dea lecții de viață celor din jurul lor!
femeie aratata cu degetul

Patru nativi care adoră să te facă de rușine

Berbec
Rar vei întâlni o persoană tăcută născută în zodia Berbec. Nativilor le place la nebunie să îi contrazică pe cei din jurul lor. Uneori, ei demonstrează că aceasta este singura lor preocupare în viață. Spre deliciul celorlalți, adoră să te umilească chiar în public, atunci când te aștepți mai puțin la o replică usturătoare.
Nu de puține ori, reprezentanții acestui simbol astrologic se poartă ca niște dictatori veritabili. Îți găsesc punctul sensibil și te atacă acolo în repetate rânduri. Să nu te gândești că vor avea vreo remușcare pentru ceea ce au făcut, pentru că nu vor fi bântuiți de niciuna.
Leu
Nici Leii nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba despre umilință, ci chiar ar putea să câștige detașat dacă s-ar organiza un astfel de concurs. Ei adoptă un aer de superioritate și îți imprimă ideea încă de când i-ai cunoscut că au întotdeauna dreptate. Nici nu te gândi să îi contrazici, vor găsi imediat de ce să se lege pentru a-ți da o lecție dură de viață.
Reprezentanții sunt încrezuți, exigenți și egocentriști, astfel că nu oricine ar putea să facă față unui asediu de cuvinte umilitoare. Dacă te afli în preajma lor atunci când iese la iveală această latură nesuferită, cel mai bine este să te protejezi cu un scut de indiferență. Lasă vorbele lor să îți treacă pe lângă urechi și nu pune nimic la suflet.
femeie care se simte umilita
Scorpion
Scorpionii nu simt nevoia să îi umilească pe toți din jurul lor, ci doar pe cei care i-au călcat la un moment dat pe coadă. Așadar, dacă le-ai greșit cu ceva, fii sigură că nu te vor uita, ci vor aștepta momentul potrivit pentru a-și potoli pofta de răzbunare. Nu scapă nimeni de judecata lor aspră.
Scorpionii sunt recunoscuți pentru sarcasmul lor, astfel că te poți aștepta la replici ironice așa cum nu ai mai auzit de la nimeni. Nu te gândi să ceri îndurare, pentru că se vor bucura și mai mult de acel moment umilitor. Efectiv îl vor savura până în ultima clipă.
Săgetător
Lipsit de delicatețe, exagerat și direct. Nu ai cum să nu recunoști un nativ al acestei zodii atunci când îl ai în preajma ta. Indiferent că i-ai greșit cu ceva ori nu, tot te va umili cu o replică la care nu vei putea să reacționezi în niciun fel. De altfel, nici nu îți recomandăm. Cel mai bine este să stai în banca ta, dacă nu ai câteva vorbe originale pregătite.
Săgetătorul se va lega de toate obiceiurile pe care le ai. De la modul în care vorbești până la cel în care te îmbraci, totul va trece pe sub lupa lui fină. Din punctul lui de vedere, doar el are dreptate și le știe pe toate.
Ne mint astrele sau nativii acestor zodii chiar trăiesc pentru a-i umili pe cei din jur?
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu