joi, 26 ianuarie 2017

Medicii romașcani nu au mai văzut așa ceva! Un bărbat s-a prezentat la CPU cu un pix introdus în organul genital

Medicii romașcani nu au mai văzut așa ceva! Un bărbat s-a prezentat la CPU cu un pix introdus în organul genital

poza stire pix in penisÎn dimineața zilei de 26 ianuarie, personalul medical de la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman au avut un șoc atunci când s-a prezentat pentru o urgență, un bărbat.
Situația inedită vine de la motivul pentru care bărbatul s-a prezentat la CPU Roman.
Pacientul, cu vârsta de 59 de ani, pe numele său D. V., de loc din Piatra Neamț, s-a prezentat la ora 08.46, la CPU Roman cu un corp străin (pix) introdus și blocat în organul genital, în uretră.
Din declarațiile pacientului a rezultat că pixul a fost introdus în uretră cu 10 zile în urmă, în timpul unor activități pe care le vedem numai în filmele erotice și nu a mai reușit să îl extragă de acolo.
Pacientul avea asociată parafimoză și o infecție primară. Personalul medical din CPU a făcut manevre de extragere timp îndelungat dar fără rezultate pozitive și a fost trimis la Chirurgie. Nici medicii de la Chirurgie nu au reușit să extragă pixul din uretră și s-a luat decizia să fie trimis la Urologie, la Spitalul de Urgențe Piatra Neamț”, a declarat conducerea Spitalului Municipal de Urgență Roman.
Medicii de la CPU Roman au mai spus că s-au confruntat cu multe cazuri deosebite și ciudate dar așa ceva nu țin minte să mai fi avut de rezolvat.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu