marți, 24 ianuarie 2017

Senator Dan Manoliu: „Noi, PSD, am întins o mână conducerii Primăriei Roman dar am fost refuzați!”

Senator Dan Manoliu: „Noi, PSD, am întins o mână conducerii Primăriei Roman dar am fost refuzați!”

poza stire manoliu viceprimarÎn cadrul unei conferințe de presă „de îndată”, senatorul PSD Dan Manoliu s-a referit la o situație legată de alegerea consilierului care va fi delegat cu atribuții de viceprimar de Roman, în ședința de săptămâna aceasta.
Domnia sa a declarat că a propus conducerii PNL Roman, domnului deputat Laurențiu Leoreanu, ca atribuțiile de viceprimar să fie preluate de un consilier PSD dar a fost refuzat.
Situația a fost discutată împreună cu conducerea PSD Piatra Neamț și s-a decis ca să fie prezentată romașcanilor, prin intermediul presei regionale.
Am avut mandat de la domnul președinte al PSD Neamț Ionel Arsene să stabilesc o întâlnire, la nivelul primăriei romașcane, cu actualul primar, domnul Lucian Micu și cu președintele PNL Roman, domnul deputat Laurențiu Leoreanu.
Scopul a fost să propunem ca la nivelul administrației locale să putem nominaliza un consilier PSD care să preia atribuțiile viceprimarului de Roman.
Motivația ar fi că în acest moment, Alianța PSD – ALDE are majoritate în Parlament, are majoritate în CJ Neamț și are un Guvern în funcție.
Considerăm că pentru binele romașcanilor și pentru a putea face ceva pentru acest oraș, cu „motoarele pornite” în plin, să întindem o mână colegilor noștri care au majoritatea în Consiliu Local Roman, tocmai pentru ca susținerea la toate palierele să fie totală.
Din păcate, astăzi, în urma unei discuții telefonice, am primit un răspuns de la colegii noștri liberali, că nu agreează propunerea noastră, că au alte planuri, cu toate că era o propunere benefică pentru tot orașul.
Noi, ne-am făcut datoria, am cedat și am întins această mână tocmai pentru binele romașcanilor. Acceptăm decizia, mai ales că majoritatea în CL Roman este alta decât cea a PSD, cu o umbră de părere de rău că nu vom putea acționa în folosul romașcanilor.
Ceea ce pot transmite romașcanilor este că indiferent de culoarea politică de la nivelul Romanului, atât consilierii locali cât și parlamentarii își vor face datoria pentru votul acordat de cetățeni și vom încerca, în perimetrul legilor în vigoare, să face tot ceea ce este bine pentru cetățeni”, a declarat domnul senator PSD Dan Manoliu, referitor la respingerea propunerii ca atribuțiile de viceprimar să fie preluate de un consilier local al PSD Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu