luni, 23 ianuarie 2017

Consumă 36 de ouă, 3 kg de carne și 5 litri de lapte, la o singură masă. Are 1,90 m și 436 kilograme! Cum arată Hercule de Pakistan





Arbab Khizer Hayat, un tânăr de 25 de ani din pakistan, face furori pe internet datorită dimensiunilor sale de-a dreptul impresionante.
Are 1,90 de metri și cântărește nu mai puțin de 436 de kilograme. Ridică cu ușurință până la 5.000 de kilograme, așa cum a demonstrat la un concurs în Japonia, în 2012, și poate să țină pe loc, fără să se clintească, un tractor cu doar o mână, sau două mașini deodată. Astfel, nu e de mirare că acesta este considerat cel mai puternic bărbat din lume. El a fost poreclit pentru forța da chiar Incredibilul Hulk sau Hercule de Pakistan.
hayet hercule
Hayat, cunoscut și sub numele de  Khan Baba, trăiește în orașul  Mardan, din nordul Pakistanului și e convins că nimeni nu va reuși să-i bată recordul de a ridica 5.000 de kilograme. Mai mult, el speră ca acest lucru să-l facă cunoscut în întreagă lume și să  devină cu adevărat o vedetă de talie internațională, el vrând să ajungă campion de wrestling și de haltere.
„Scopul meu este de a deveni campion de haltere. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dăruit acest corp. Este o chestiune de timp până voi intra în arena mondială de haltere”, a spus Hayat.
Având în vedere dimensiunile sale uriașe,  și dieta lui este pe măsură, pentru a se menține în formă. Arbab Khizer Hayat mănâncă peste 10.000 de calorii pe zi. Doar la micul dejun consumă, în fiecare zi, nu mai puțin de 36 de ouă, trei kilograme de carne și  cinci litri de lapte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu