miercuri, 25 ianuarie 2017

Cătălin Botezatu, acţionar la Bamboo: Credem că focul a fost pus intenţionat

25 Ian 2017 - 15:02
Cătălin Botezatu, acţionar la Bamboo: Credem că focul a fost pus intenţionat
Designerul Cătălin Botezatu, unul dintre acţionarii de la Bamboo, a declarat miercuri că ia în calcul faptul că incendiul care a mistuit clubul a fost pus intenţionat.

"Credem în continuare - există o ipoteză pe care, bine-nţeles, nu au exclus-o nici măcar pompierii şi anchetatorii, dar până nu se intră acolo, nu ştim - că a fost pus intenţionat, pentru că nu avea cum să ia foc, vorbim despre o încăpere în care nu există nicio priză, nicio sursă de lumină, nu era nimic aprins acolo, în afară de acel semnal Exit, care a stat aprins până în momentul în care tavanul a căzut, chiar în faţa domnului Tarkan. De aceea vă putem spune că nu avea nimeni acces acolo", a susţinut Botezatu, miercuri, la o conferinţă de presă organizată de conducerea clubului.

El a precizat că Bamboo avea un aviz de funcţionare şi era dotat cu toate cele necesare în caz de incendiu.

"Am fost felicitaţi pentru că aveam un număr mult mai mare de ieşiri de urgenţă şi am fost declaraţi, practic, locaţia cu cele mai multe ieşiri de urgenţă şi cele mai largi ieşiri de urgenţă, datorită cărora s-a făcut evacuarea atât de repede, nu mai vorbim de hidranţi şi extinctoare, de care aveam cu sutele. (...) Aveam un aviz, un aviz ok, în baza căruia poţi funcţiona cum funcţionează şi Sala Palatului şi Palatul Parlamentului", a afirmat Botezatu.

În urma incendiului izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, clubul a ars în totalitate. Au ajuns la spitalele din Capitală 44 de persoane. AGERPRES

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu