miercuri, 9 martie 2016

Care este secretul frumuseții româncelor?

Româncele sunt frumoase! Și nimeni nu este mai mândru și nu le iubește mai mult decât noi, cei care le vedem zilnic, le știm bucuriile și le cunoaștem fiecare expresie.
Mama, sora, sotia, bunica, fiica... Toate sunt frumuseti unice in felul lor pentru fiecare dintre noi si pentru intreaga lume.
Dar care este secretul acestei  frumuseti? Desigur este mostenirea de generatii intregi. Dar sunt si niste trucuri dobandite de-a lungul timpului care ajuta natura sa isi desavarseasca opera.
Unul dintre aceste trucuri este gama de produse Gerovital.
farmec_superblog_probaGerovital este prima alegere a femeilor din România atunci când își achiziționează un produs de îngrijire a feței.
Povestea gamei Gerovital Plant începe în anul 1985. Inovația stă la baza longevității gamei Gerovital Plant, produsele și principiile active ținând pasul cu ultimele descoperiri din industria cosmetică.
Anul 2016 vine cu o nouă gamă de produse Gerovital Plant, în care ingredientul de bază pe care l-am ales este uleiul organic din floare de mac.
Uleiul organic din flori de mac are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilități ale pielii, iar uleiul din flori de mac are efect calmant și de protecție a pielii.
Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii.
Produsele sunt destinate persoanelor cu vârste de peste 25 de ani și se bazează pe principii active naturale ce asigură o bună toleranță și compatibilitate cu pielea.
Produsele sunt hipoalergenice, fără parabeni sau conservanți.
Gama Gerovital Plant este produs de succes a firmei autohtone Farmec. O firma cu traditie de decenii si renume pe masura. Si este unul din multele secrete de frumusete pentru femeile romance



farmecArticol scris pentru Spring SuperBlog 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu