duminică, 6 martie 2016

Casa mea de vis

Casa ta te reprezintă. Este locul unde îţi găseşti liniştea şi inspiraţia, unde te relaxezi şi petreci timp preţios alături de cei dragi. Tocmai de aceea este important să o amenajezi pe gustul tău, astfel încât să-ţi crească inima de bucurie privind-o şi să le-o arăţi cu mândrie şi prietenilor sosiţi în vizită.
Nu o data am fost nevoita sa decorez si sa redecorez locuinta. Fie ca ma mutam, fie ca unele lucruri se cereau schimbate sau adaugat cate ceva, mereu cumparam cate ceva prin casa.
Cel mai des cumparam covoare moderne, cat mai moderne cu putinta. De cele mai multe ori cumparam covoare noi care sa inlocuiasca covoarele vechi si degradate.
Daca inainte aveam acces doar la magazinele clasice, destul de putine la numar intr-un oras mic de provincie si cu o oferta nu prea generoasa, acum exista magazine online mari, cu oferta generoasa si servicii prompte si de calitate.
DIEGO este un participant influent pe piaţa produselor pentru amenajări interioare din Bazinul Carpatic, distribuind în special parchet laminat, covoare şi mochetă, covoare PVC, perdele şi draperii, împreună cu toate accesoriile aferente decorării uşoare şi practice a căminului ideal. Compania pune la dispoziţie o gamă largă de produse de calitate impecabilă la preţuri avantajoase în peste 150 de magazine DIEGO deschise de-a lungul timpului în România, Ungaria şi Slovacia si peste 1000 de angajaţi în magazine şi în centrul logistic.
Conceptul de bază al reţelei DIEGO este oferirea produselor adunate în colecţii sezonale fixe în trend cu ultimele tendinţe în decoraţiuni interioare. Datorită elementelor atent selecţionate, clienţii pot beneficia de soluţii complexe de design, prin care orice încăpere se poate transforma într-o poveste de succes sau într-un subiect de prima pagină pentru orice revistă de amenajări interioare. Pe lângă produsele individuale de o amplă diversitate, doar la DIEGO oferta de parchet laminat este unificată sub o marcă proprie, din ce în ce mai populară datorită calităţii oferite la un preţ avantajos pentru care se oferă avantaje garanţiale extinse – sistemul de parchet laminat WOODSTEP.
Cea mai proaspătă noutate în oferta DIEGO este brandul de covoare Tulipo, care acoperă o colecţie colorată, veselă, plină de imaginaţie. Caracterul deosebit al acestor covoare constă în efectul 3D al modelelor care ies în relief datorită contururilor tunse manual.
 
diego
diego2
diego3
diego4Desigur ca s-ar cere si o alta directie de redecorare. Gresia din baie si bucatarie s-ar cere inlocuita. De asemenea si faianta din aceleasi incaperi. Plus ca pe hol s-ar cere inlocuite mochetele bucataluite si greu de intretinut si greu de curatat de praf cu gresie, mult mai usor de curatat si de intretinut.
Sigur ca imaginatia in decorarea unei case nu are limite. Mai ales daca te ajuta un partener de incredere.
Articol  scris pentru Spring SuperBlog 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu