duminică, 12 iulie 2015

10 secrete despre zambet....

10 secrete despre zambet....
Zambind chiar si cand esti intr-o stare proasta te vei simti mai bine. Psihologii au constatat ca un zambet fortat in conditiile unei stari psihice proaste, descarca endorfine care diminueaza starea de stres si te fac sa te simti mai bine

Zambetul creste imunitatea organismului. S-a constatat ca zambetul imbunatateste nu doar aspectul fizic ci si starea de sanatate, corpul fiind mai relaxat si mai apt pentru aparare la factorii agresivi externi.

Zambetul este contagios si aduce rezolvari.
Involuntar zambesti la o persoana care-ti zambeste sincer si cu toata fata, raspunzand politicos si cu bunavointa salutului sau cererii sale.

Zambind consumi mai putina energie. S-a demonstrat ca pentru a zambi se folosesc doar 8 muschi ai fetei, pe cand pentru a te incrunta folosesti 32 de muschi.

Zambind socializezi mai usor oricand si oriunde in lume.
Este unanim acceptat ca zambetul este un semn de bunavointa, de deschidere si acceptare, care deschide usi, inlatura bariere de comunicare sau de limba in orice cultura sau societate.

Zambeste mai des daca vrei sa ai succes.
Tendinta de a zambi mai putin de 20 ori pe zi a fost constatata la 30% din subiectii unui studiu, pe cand 28% zambeau de peste 20 ori pe zi, fiind mai destinsi, mai sociabili, mai receptivi la oportunitatile personale si profesionale.

Copii se nasc cu abilitatea de a a zambi.
Copii invata din mediul inconjurator, din ceea ce vad si aud, insa au capacitatea de a zambi inca de la nastere, constatandu-se ca nou-nascutii zambesc spontan in somn inca din primele zile.

Femeile zambesc mai mult decat barbatii.
In general femeile zambesc mai mult decat barbatii, inca din copilarie, facand mai des contact vizual si avand rezultate mai bune in situatii similare.

Zambetul este cel mai bun make-up.
Un studiu facut de Orbit Complete a relevat ca 69% din cei intervievati gasesc femeile mai atragatoare cand zambesc decat cand sunt fardate.
De asemenea se mai spune ca zambetul este accesoriul indispensabil oricarei tinute.

Exista  19 tipuri de zambet. UC-San Francisco  a identificat 19 tipuri de zambete si le-a clasificat pe categorii: sociale care mobilizeaza cativa muschi si sincere, care exprima sentimente si se regasesc pe toata fata.

https://astrodeva.wordpress.com/2015/06/22/10-secrete-despre-zambet/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu