luni, 27 iulie 2015

Ce zodie îți va marca destinul

horoscop
Indiferent că este vorba despre viața personală sau cea profesională, anumite zodii își vor pune amprenta asupra destinului tău. Vezi care sunt.

Berbec

Ești o persoană puternică și independentă, de aceea ai tendința să crezi că nu vei avea nevoie de nimeni. Inteligența ta te va ajuta să ieși în evidență pe plan profesional și vei ajunge să îți pui amprenta asupra destinului altor oameni. În plan personal, însă, nu vei mai fi atât de stăpână pe situație. Pentru că tu ești atât de impulsivă și de dornică de control, vei fi cucerită de bunătatea și iubirea pe care le împarte cu atâta căldură Racul. El va scoate la suprafață altruismul tău și te va ajuta să înveți să îți exteriorizezi trăirile și să te bucuri de moment.

Taur

Nu sunt mulți oameni care ajung să îți câștige respectul, însă cei care o fac, îți rămân în suflet pentru totdeauna. Îți plac oamenii corecți, buni, care ajung să facă ce și-au dorit și nu te lași impresionată de bani sau funcții. Destinul tău va fi marcat de o Balanță, care te va cuceri prin dorința ei de dreptate și egalitate.

Gemeni

Mintea ta ageră și dorința de cunoaștere te fac un personaj imposibil de ignorat. Vei influența multe destine prin felul tău liber de a fi. Nu ești interesată de bani sau de recunoaștere socială, dar le vei avea pe amândouă fără mare efort. Pentru că ești atât de greu de impresionat, doar un Leu te-ar putea face să mergi până la capătul lumii cu el. Nu este vorba, neapărat, despre o relație de iubire, dar nativul acesteo zodii va fi, cu siguranță, sufletul tău pereche.

Rac

Familia și prietenii sunt cele mai valoroase posesiuni ale tale și ai face orice pentru a-i mulțumi. Te iei foarte mult după intuiție, de aceea nu prea contează statutul social sau material al celorlalți. Destinul tău va fi marcat de o Fecioară care va reuși să te cucerească prin eleganța de care dă dovadă chiar și în cele mai stresante situații.

Leu

Îți place să fii în centrul atenției și foarte greu va reuși cineva să îți stârnească admirația. Chiar dacă nu poți concepe că cineva ar putea fi mai bun decât tine, Berbecul va avea o influență importantă asupra vieții tale. Cu încăpățânarea și impulsivitatea lui va reuși să te aducă cu picio

horoscop

Balanță

Toată viața vei căuta un echilibru între ce vor oamenii de la tine și ce îți dorești tu de la tine, dar nu vei reuși să cunoști armonia fără ajutor. Deși este un idealist ca tine, Vărsătorul va ști cum să te facă să câștigi aceste lupte interioare sau măcar să le duci în avantajul tău.

Scorpion

Toată lumea crede că ești o persoană răutăcioasă și periculoasă, dar adevărul este că ești doar sensibilă. Atitudinea ta răutăcioasă este modul în care te aperi de o dezamăgire, dar riști să ratezi momente frumoase din viață, pentru că ți-e teamă să nu fii rănită. Destinul tău va fi marcat de un Capricorn care va ști cum să te facă să nu mai fii atât de emoțională și să înveți să te exteriorizezi.

Săgetător

Ești un filosof și un căutător de adevăr! Simți că trăiești doar când ai parte de experiențe extraordinare, de aceea sunt slabe șanse să te stabilești într-un singur loc. Ești într-o continuă evoluție și transformare, iar destinul tău va fi marcat de fiecare om pe care îl vei cunoaște. Nativii celorlalte zodii îți vor ghida pașii spre împlinirea spirituală de care ai nevoie.

Capricorn

Îți planifici viața încă de la grădiniță și te bazezi foarte mult pe rațiune. Acesta este și motivul pentru care duci un trai exemplar, dar fără prea multe emoții. Fiind un idealist și un căutător, nativul din Pești va reuși să te abată de la rutină și să te facă să trăiești cu adevărat! Sunt, însă, mari șanse să îl îndepărtezi, pentru că nu îți place să simți că pierzi controlul.

Vărsător

Nu suporți regulile și te vei răzvrăti împotriva tuturor principiilor și situațiilor care intră în conflict cu credințele tale. Vei duce o viață de boem, în care adevărul va fi centrul atenției tale. De la această călătorie te vei lăsa, însă, abătut de nativul Gemeni, care va reuși să te aducă cu picioarele pe pământ în momentele cheie din viața ta.

Pești

Preferi să îți duci viața în umbră, departe de ochii celorlalți! Riști să fii percepută ca fiind arogantă, însă adevărul este că ești extraordinar de sensibilă. Odată ce te atașezi de cineva, nu îl vei mai scoate de la inima ta nici după ce va face cele mai îngrozitoare fapte. Destinul tău va fi marcat de un Scorpion, care te va răni atât de tare, încât îți va da puterea de care ai nevoie pentru a trece prin viață ca o eroină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu