joi, 23 iulie 2015

Crima care a ingrozit Iasul ascunde un secret uimitor! Aceasta femeie a comandat omorul? VIDEO



• Este greu de imaginat ce ipoteza propune tatal tanarului legat, torturat si ucis de mai multe rude • Activitati demne de filmele mafiote ar fi fost cauza scandalului • Secretul crimei se pare ca se afla inchis in sufletul sotiei unuia dintre ucigasi • Chiar daca tragicul eveniment a avut loc intr-un sat de langa Iasi, tortura pe care a indurat-o tanarul ucis a ingrozit o tara intreaga

Chiar daca mortul a fost ingropat si trei dintre suspecti au fost arestati, apropiatii lui Catalin Manole, victima crimei din Sinesti judetul Iasi, considera ca nu s-a facut in totalitate dreptate. O noua ipoteza in ceea ce priveste motivul crimei vine din partea tatalui tanarului in varsta de 21 de ani, cel care a apelat primul la serviciile ambulantei si politiei. Vizibil afectat de moartea copilului, acesta dezvaluie atat modul salbatic in care a fost ucis, cat si motivul incredibil pentru care fiul sau a fost schingiuit de catre agresori.

Plateau lunar taxe catre criminali

Din cele spuse de barbat, se pare ca cei trei baieti ai lui plateau lunar cate 300 de euro de fiecare familiei Lupascu, pentru simplu fapt ca i-au ajutat sa plece in Italia, gasindu-le si un loc de munca. Acest comision a fost perceput insa de agresori ca o taxa de protectie care le-a trezit setea de razbunare atunci cand nu au mai primit-o. De aici a pornit intreg conflictul intre cele doua tabere. Atacul acuzatilor nu l-ar fi vizat doar pe Catalin Manole, ci pe toti fratii, acestia reusind sa il prinda doar pe tanarul de 21 de ani. Metodele infioratoare prin care Catalin a fost ucis au ingrozit intreg satul. Tatal decedatului este speriat de amenintarile primite din Italia din partea unui apropiat al agresorilor si se teme ca nu cumva sa fie luati in vizor si ceilalti doi baieti ai sai, primind informatii cum ca faptasii regreta ca nu au reusit sa ii omoare pe toti.

"Ei s-au certat in Italia. Mi-au dus in Italia patru copii de-ai mei si trebuiau sa ii dea in fiecare luna cate 300 de euro. I-au dat atunci, cand s-au intors copiii inapoi nu i-au mai dat. Anul trecut tot pe asta pe care l-au omorat l-au taiat cu cutitul. Asta a fost toata chestia, de la bani. Copiii mei trebuie sa ii dea permanent cate 300 de euro", sustine tatal victimei. Chiar daca a vrut sa intervina pentru a-si salva copilul, barbatul nu a putut din cauza numarului mare de agresori care il loveau pe rand pe tanar.

Sotia lui Aurel Lupascu, considerata de multi principala vinovata

Satenii sustin ca principala vinovata pentru producerea tragicului eveniment este sotia barbatului de 66 de ani, Aurel Lupascu. Acestia cred ca ea il putea opri pe sot din luarea acestei hotarari insa nu a vrut, incurajandu-l chiar pe acesta sa comita odioasa fapta. "Nevasta lui si mama copiilor are pareri de rau ca nu i-a omorat pe toti trei. Se caieste ca nu i-a omorat pe ceilalti frati. Cum sa gandeasca treaba asta?", declara unchiul victimei care a venit in tara in incercarea de a face dreptate. Nu numai rudele victimei o stiu pe batrana ca fiind o femeie razbunatoare. "Eu sunt cuscru cu Aurel Lupascu. De 30 de ani de zile femeia lui Aurel Lupascu nu i-a spus: omule, nu te du la pozne! N-am mai pomenit o femeie ca ea", sustine un batran in varsta de 71 de ani care locuieste in Sinesti.

Familia Lupascu, temuta printre localnicii din Sinesti

Din spusele celor prezenti la fata locului se pare ca majoritate localnicilor se tem de o parte din membrii familiei Lupascu. Acestia nu se afla la prima abatere, una din rudele victimei sustinand ca au nenumarate dosare la Politia din Sinesti. "Nu e prima data cand a facut macel in sat. Mii de cazuri, mii de dosare sunt aici. Acum i s-a pus capac cred eu. Merge oala la apa, dar pana cand? Nu se sparge odata? Nu o scapi din mana odata?", spune unchiul victimei despre familia agresorilor. Acesta doreste cu orice pret sa se faca dreptate in acest caz si toti cei implicati in uciderea nepotului sa fie condamnati. Este dispus sa faca orice pentru acest lucru, dorindu-si sa puna capat faradelegilor comise de membrii familiei Lupascu in sat.

Urmareste BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Galerie video

 
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu