marți, 7 iulie 2015

DNA: 141.000 de lei pentru strangerea a 9400 de semnaturi pentru ELENA BASESCU



Procurorii DNA ofera detalii despre modul in care Elena Basescu, fiica cea mica a fostului presedinte, Traian Basescu, a reusit sa stranga semnaturile pentru alegerile europarlamentare din 2014. Totul reiese din dosarul lui Marian Vanghelie, care astazi a fost trimis in judecata de procurorii DNA. 

Astfel, anchetatorii au ajuns la concluzia ca ”in luna martie 2014, conform intelegerii dintre inculpatul Vanghelie Marian-Daniel si inculpatul Dumitru Marin, acesta din urma a platit suma de 141.000 de lei unor persone care s-au ocupat cu strangerea a 9400 de semnatruri pentru depunerea candidaturii la alegerile europarlamentare din primavara anului 2014 a numitei Basescu Elena, liste pe care apoi inculpatul Dumitru Marin le-a pus la dispozitia inculpatului Vanghelie Marian-Daniel.

Citeste si  Stenogramele din dosarul lui Vanghelie: Apar Iohannis, Geoana si interventii in ancheta 


La data de 24 martie 2014 numita Basescu Elena a anuntat public faptul ca a reusit sa stranga numarul suficient de semnaturi pentru a-si depune candidatura.”, noteaza procurorii in rechizitoriul trimiterii in judecata a lui Marian Vanghelie.


Urmareste BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu