joi, 23 iulie 2015

EXCLUSIV | Răzvan Simion a fost la un pas să se aleagă şi cu un divorţ, şi cu o iubită surdă

Iubita (de puţin timp) oficială a matinalului Răzvan Simion nu prea-şi ia în serios sănătatea. Cantonată la bazinul olimpic din Bacău pentru emisiunea “Splash!”, cântăreaţa s-a ales cu o infecţie care i-a pus serios în pericol auzul, mai ales că a ignorat cu bună-ştiinţă recomandările medicilor.

Publicitate
Nici nu a apucat bine să fie şi ea personaj principal în concursul care bagă vedetele la apă, că puţin a lipsit să dispară din schemă pe motive medicale. Sensibilă, cum s-a demonstrat a fi, Lidia Buble s-a pricopsit pe durata antrenamentelor cu o otită de toată frumuseţea. O infecţie bilaterală în stadiu atât de avansat încât medicii care supraveghează starea de sănătate a concurenţilor i-au interzis să mai plonjeze în apă.
Recomandarea a venit chiar cu o zi înainte de începerea filmărilor, care presupuneau salturi artistice pentru impresionarea audienţei. Însă, conform rezultatelor consulturilor de specialitate, orice intrare de acest gen la apă i-ar fi putut produce (pe fondul inflamaţiei şi al presiunii apei) o fisură de timpan, care ar fi putut să o coste, cel puţin parţial, auzul.

Şerban Copoţ şi Kamara au fost şi ei într-o ureche

Liderul trupei Animal X a făcut şi el otită şi a avut nevoie de un tratament cu antibiotice, pentru 11 zile. “Cred că din cauza apei din bazin, dar şi din cauza saltului cu paraşuta, pentru că am făcut şi asta în această perioadă”, ne-a declarat Şerban. Kamara însă, şi el concurent la “Splash!”, a scăpat mai uşor: “Am avut probleme cu ambele urechi, dar cu stânga nu mai auzeam absolut deloc. Intrasem în panică pentru că a doua zi aveam de cântat în finală, la «Te cunosc de undeva!», iar eu nu puteam să repet, pentru că nu auzeam nimic. Am fost la spital, mi s-au aplicat nişte proceduri şi am rezolvat problema”.

0 comentarii
Articole similare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu