miercuri, 8 iulie 2015

Noul iubit al Elenei Udrea este, de fapt... vechi «Suntem împreună de doi ani» | EXCLUSIV

Vestea că “blonda de la Cotroceni” iubeşte din nou a stârnit rumoare în toate mediile. Proaspăt eliberată din arest, Udrea a apărut la braţul lui Valentin Chifu, o prezenţă aparent nouă în viaţa ei. Nouă nu e, dar discretă, mai mult ca sigur. Zilele acestea, cei doi îşi ascund idila în resortul de la malul mării în care blonda şi-a stabilit reşedinţa de vară.

  • Valentin și Elena s-au reîntâlnit la malul mării după ce el și-a rezolvat ceva afaceri în afara țării
  • Zilnic, în zori, Elena aleargă 5-6 km pe plajă
  • În așteptarea iubitului, Udrea s-a distrat cu finuțele ei
Publicitate
Deşi este un personaj extrem de expus mediatic, Elena Udrea a reuşit să fenteze aparatele de fotografiat şi ochii curioşilor vreme îndelungată. Recent, femeia politician a fost surprinsă alături de Valentin Chifu, care a căpătat spontan eticheta de “noul iubit al lui Udrea”. Într-un interviu realizat la malul mării, în resortul de cinci stele în care şi-a mutat cartierul general pentru următoarea perioadă, Elena Udrea ne-a dezvăluit că iubirea ei cu Valentin a început la scurt timp după divorţul de controversatul afacerist Dorin Cocoş, din 2013. ”Suntem împreună de doi ani!”, a punctat ea. În ciuda perioadelor grele pe care le-a traversat deputatul independent, începând cu ecourile divorţului, Valentin i-a rămas alături şi s-a dovedit a-i fi un real sprijin.

Îşi consumă idila la malul mării

“Este un om extraordinar! Mi-a fost alături în cele mai grele clipe ale vieţii mele. M-a vizitat la penitenciar. El şi mama. Sunt bucuroasă că l-am întâlnit”, ne-a povestit Udrea. Şi cu toate că nu se pune problema unei căsnicii, cel puţin nu acum, povestea lor de amor continuă nestingherită, la fel de discret ca şi până acum. Revenit de pe drumurile pe care-l poartă afacerile, Valentin i s-a alăturat în vacanţa prelungită de la malul mării, pe care Elena şi-a început- o alături de mama ei şi de cele două finuţe ale sale, în urmă cu o săptămână. Revederea s-a consumat în complex, departe de ochii lumii şi a fost urmată de o plimbare pe nisip, savurată din plin de cei doi amorezi.

Valentin Chifu lucrează în imobiliare

Valentin, bărbatul care îi încălzeşte inima Elenei Udrea, trăieşte din consultanţă în domeniul imobiliar, numele său regăsindu-se şi în proiectul construcţiei complexului de locuinţe de lux Asmita Garden. Tânărul de 31 de ani, fiu al unui om de afaceri din domeniul alimentaţiei publice, este, de altfel, şi cel care a sfătuit-o pe celebra blondă să cumpere pământurile de la Nana, judeţul Călăraşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu