luni, 27 iulie 2015

PEDEAPSA DIVINA – Politistii din Slovenia au descoperit cadavrul unui barbat, despre care suspecteaza ca ar fi al soferului de TIR care l-a ucis pe procurorul aradean Flavius Chis. Trupul a fost gasit in apropierea locului accidentului. Anchetatorii asteapta rezultatele ADN pentru a confirma identitatea barbatului


Cadavrul unui barbat a fost descoperit in apropiere de locul unde, la mijlocul lunii iulie 2015, s-a produs accidentul in urma caruia procurorul aradean Flavius Chis (foto 1) si-a pierdut viata, alaturi de sotia si copilul sau. Este foarte posibil ca trupul sa fie al soferului de TIR, Stanko Brajer (foto 2), cel care a spulberat masina in care se aflau procurorul Chis si familia sa.
Potrivit presei din Slovenia, politistii suspecteaza ca este vorba despre soferul de TIR care a fugit de la locul accidentului, dupa ce a intrat in plin in masina procurorului, dar nu au oferit pana acum vreun detaliu concret. Anchetatorii nu au facut publice nici macar cauzele decesului, iar acum asteapta rezultatele necropsiei si ale testului ADN.
Cadavrul a fost gasit in apropierea unei cai ferate, la circa un kilometru de locul accidentului. Identificarea barbatului este destul de dificila, ranile prezentate de acesta, precum si locul unde a fost gasit trupul neinsufletit facandu-i pe anchetatori sa suspecteze ca soferul s-a aruncat in fata trenului.
Spulberat pe autostrada
Amintim ca prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, Flavius Corneliu Chis, a decedat in 13 iulie 2015, in Slovenia. Flavius Chis se indrepta spre Italia, unde ar fi trebuit sa-si petreaca vacanta. Aflat pe o autostrada la iesirea din Ljubljana, procurorul a oprit masina pe banda de avarie, moment in care un TIR a lovit in plin autoturismul lui Chis. Soferul TIR-ului a fugit de la locul accidentului.
Flavius Chis ar fi urmat sa ocupe, incepand cu 15 iulie 2015, functia de prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, dupa ce promovase de curand examenul pentru numirea in functii de conducere a procurorilor.
Accesari:324

Comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu