duminică, 26 iulie 2015

Ştii ce rişti atunci când faci sex pe caniculă!

Nimeni nu ar crede aşa ceva, dar se pare că temperaturile ridicate din sezonul cald cresc apetitul sexual deşi, pentru anumite persoane, acest lucru poate avea riscuri majore.

Publicitate
 
Un act sexual obişnuit, care durează, în medie, între cinci şi şapte minute până la ejaculare, echivaleaza, ca efort, cu o alergare pe o distanta de opt kilometri, spune dr. Laurenţiu Luca, directorul clinicii Puls.
Specialiştii spun că temperaturile ridicate au proprietatea de a stimula hormonii. ‘Sexul pe caniculă implică riscuri majore pentru cardiaci, obezi, hipertensivi sau bolnavi de astm. Ei pot face infarct, pusee de tensiune sau accident vascular cerebral. Sexul pe căldura poate ucide. În rest, ceilalţi se pot alege, din pricina efortului şi a consumului mare de energie din timpul unei partide de amor, doar cu deshidratări, ameţeli, cârcei sau crampe musculare', explică dr. Luca. potrivit Doctorul zilei.
Tocmai din aceste motive este bine să evitaţi relaţiile intime cu partenerul/a atunci când sunteţi obosiţi sau dacă aţi stat mai mult la soare. Mai mult decât atât, este bine să vă abţineţi de la sex sălbatic cu depunere mare de efort fizic la orele amiezei sau într-o încăpere călduroasă. De asemenea, specialiştii recomandă să evitaţi băuturile foarte reci şi nu faceţi băi fierbinţi sau reci înainte de actul sexual, scrie Doctorul zilei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu