miercuri, 22 iulie 2015

Bâlciul a adus încasări la buget

Bâlciul a adus încasări la buget

Bâlciul a adus încasări la buget
23 July
00:39 2015
Unele dintre spaţii au fost, deja, închiriate. Bâlciul se organizează în perioada 28 iulie – 6 august. 
Bâlciul din acest an a adus, deja, peste 60.000 de lei în bugetul Direcţiei de Administrare a Pieţelor, Bazar şi Obor, chiar dacă evenimentul se va derula în perioada 28 iulie – 6 august. Prima licitaţie pentru închirierea spaţiilor destinate activităţilor specifice bâlciului a avut loc sâmbătă, 18 iulie. “După prima licitaţie pentru spaţiile destinate desfăşurării bâlciului anual, Direcţia de Administrare a Pieţelor a încasat 62.000 de lei, mulţi dintre cei care au închiriat locuri fiind cei cu utilaje distractive. În data de 25 iulie, la ora 9.00, la sediul administrativ de la Piaţa Centrală, se va organiza o nouă licitaţie pentru locurile neadjudecate, pentru care se estimează că se vor încasa în jur de 50.000 de lei”, a afirmat Constantin Cudalb, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Roman.
Reprezentanţii administraţiei publice locale au afirmat, în mai multe rânduri, că banii de la ediţia din acest an a bâlciului sunt foarte importanţi pentru continuarea lucrărilor la parcarea etajată din Piaţa Centrală. Din cauza lipsei fondurilor, lucrările la acest obiectiv au fost desfăşurate, în această perioadă, într-un ritm lent.
Cei interesaţi să participe la licitaţia organizată de Direcţia Pieţelor se pot înscrie până vineri, 24 iulie, la ora 14.00, iar informaţii suplimentare cu privire la spaţiile disponibile, preţul de pornire a licitaţiei şi alte detalii pot fi obţinute apelând numărul de telefon 0233.744.758.

Comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu