duminică, 31 ianuarie 2016

Alina Gorghiu: "Abuzurile sunt o armă specifică PeSeDismului"

31 Ian 2016 - 11:00
Copreședintele PNL Alina Gorghiu este obsedată de revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin și atacă permanent, în special pe Facebook, intenția PSD de a boicota alegerile locale din acest an, dacă nu se păstrează votul într-un singur tur.

<<Cei care se opun astăzi revenirii la alegerea primarilor în două tururi de scrutin sunt autorii ordonanței 55, prin care sute de primari au fost racolați în preajma alegerilor prezidențiale. Abuzurile sunt o armă specifică pesedismului>>, scria Alina Gorghiu, în data de 29 ianuarie, postând și o fotografie sugestivă (foto jos), iar astăzi a revenit cu o nouă postare:

"Despre coaliția împotriva electoratului, care începe să se prefigureze...
Votul într-un singur tur favorizează partidele mari precum PNL și PSD și le defavorizează pe celelalte. Este de neînțeles de ce ALDE şi UNPR, profund dezavantajate de acest sistem de vot, preferă să rămână captive intereselor electorale ale PSD. Ori suferă de sindromul Stockholm și nu se pot elibera, ori colaborează conștient la propria dispariție de pe scena politică.

Susținerea votului în două tururi ar fi fost o bună oportunitate pentru a arăta că au coloană vertebrală. Mă îndoiesc că o vor face. Este, până la urmă, dreptul lor de a rămâne, până la eșecul electoral, PSD 2 și PSD 3.

La rândul său, PSD deja pierde mai mult prin menținerea votului într-un singur tur, decât prin schimbarea sistemului de alegere a primarilor. La fel ca în multe alte cazuri, PSD tratează electoratul drept dușman iar acest lucru i-a fost fatal de fiecare dată.


Facebook.com/alinagorghiu

P.S. Boicotarea alegerilor locale de către PSD, în cazul revenirii la votul în două tururi, e o afirmație pentru consum extern, pentru socialiștii europeni. Nu poate fi luată în serios iar primii care n-o iau în serios sunt chiar primarii PSD", a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.
 
Citeşte mai multe despre:   alina gorghiu,   psd,   pnl,   alegeri locale,   boicotare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu