luni, 25 ianuarie 2016

Ceaiul tibetan pentru longevitate - aromat, sănătos și ușor de preparat

25 Ian 2016 - 13:40
Locuitorii din Tibet sunt recunoscuți pentru longevitatea lor și de aceea, cultura și practicile specifice zonei stârnesc interesul oamenilor din întreaga lume.

Rețetele și remediile alternative sunt extrem de eficiente, dovedindu-se la fel de puternice precum medicamentele pe care le utilizează occidentalii, scrie HealthyFoodHouse.com.

Ceaiul tibetan pentru longevitate este cea mai bună alegere pentru sezonul rece. Cu un gust delicios, acest elixir ține bolile la distanță, înlocuiește suplimentele alimentare și îmbunătățește starea generală.


Ingrediente:
  • 2l de apă
  • 5g pudră de ghimbir/ ghimbir proaspăt răzuit
  • 2 linguri suc proaspăt de lămâie
  • 2 linguri miere naturală tbsp natural honey
  • 1 vârf de cuțit de piper
  • 1 vârf de cuțit de chimen

  • Preparare:

    Fierbeți apa timp de 5 minute, luați-o de pe foc și în momentul în care s-a răcit puțin adăugați toate ingredientele. Ceaiul poate fi servit în momentul în care s-a răcit complet.
    Este important să nu adăugați ingredientele în apă clocotită. Temperatura acesteia ar trebui să fie suportabilă.

    Dozaj:

    Ceaiul ar trebui consumat pe durata întregii zile, de preferință înainte de cele trei mese principale. Cantitatea recomandată în rețetă este suficientă pentru trei persoane.
     
    Citeşte mai multe despre:   ceai,   tibetan,   tibet,   ceaiuri

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu