joi, 28 ianuarie 2016

Vechile povești mondene | Aventura interzisă dintre Marilyn Monroe și John Kennedy





Diva supremă a fost Marilyn Monroe. Frumoasa blondă este vedeta absolută a showbizului când showbizul era la început. Relațiile vedetei au fost intens mediatizate, dar cea mai interesantă a fost legătura pe care blonda a avut-o cu John Kennedy.
Povestea de dragoste dintre Marilyn Monroe și președintele Statelor Unite ale Americii a fost dezvăluită publicului larg la mai bine de zece ani de la moartea preşedintelui american. Dar, niciodată nu s-a putut dovedi că cei doi au avut o relaţie intimă.
Relaţia dintre John Kennedy şi Marilyn Monroe ar fi început în anul 1959, la Palm Springs, acolo unde Frank Sinatra îşi invitase câţiva prieteni apropiaţi să petreacă împreună o scurtă vacanţă, printre aceştia numărându-se şi cei doi. Imediat după ce a ajuns președinte, legătura amoroasă a continuat.
Se pare că Marilyn se implicase prea mult în relaţia cu John, blonda ajungând chiar să o sune pe Jackie, la începutul anului 1962, şi să îi spună că vrea să se mărite cu soţul ei. Speriat de un scandal sexual, John decide să pună capăt relaţiei cu Marilyn cu puțină vreme înainte ca vedeta să se sinucidă.

„Happy Birthday, Mr. President”

Memorabil rămâne momentul petrecut în 1962 când Marilyn Monroe i-a cântat președintelui american „Happy Birthday, Mr. President” de ziua lui.
Vechile povești mondene | Cum l-a respins Sophia Loren pe Marlon Brando și cum s-a răzbunat actorul!
Vechile povești mondene | Cum a părăsit-o Alain Delon pe Romy Schneider în ziua nunții | FOTO
Foto: NorthFoto



Din aceeasi categorie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu