duminică, 31 ianuarie 2016

Cele mai frumoase trăsături ale nativilor din Vărsător

Cele mai frumoase trăsături ale nativilor din Vărsător

de Medeea - astrolog, 29 Jan 2016 8:13
În această perioadă, Soarele traversează semnul Vărsătorului și pune în lumină personalitatea și trăsăturile cele mai importante ale acestei zodii. Te-ai născut în Vărsător sau ai prieteni în această zodie? Iată cu ce calități vă puteți lăuda.
Se spune despre Vărsători că sunt rebeli, mult prea independenți, neconvenționali și aventurieri. Dar au și o mulțime de calități și trăsături frumoase, care îi fac speciali.

Creativi și inventivi

Vărsătorul este una dintre cele mai creative zodii, iar imaginația lor trece întotdeauna dincolo de limite. Nativii educați, cu acces la informație și cultură, sunt gânditori progresiști, capabili să formeze noi ideologii și să prevadă mișcările sociale în viitor. Le place să se înconjoare de prieteni intelectuali cu care să dezbată subiectele fierbinți ale zilei și să inventeze lucruri noi.

Inteligenți și manipulatori

Vărsătorii învață din orice, sunt curioși și adună o mulțime de informații. Le place să facă paradă de cunoștințele lor, mai ales dacă sunt specialiști într-un domeniu. Dar le place să și speculeze ceea ce află și să manipuleze oamenii din jurul lor pentru a-i susține.

Buni observatori

Vărsătorilor le place să analizeze oamenii din jurul lor, chiar dacă uneori pari aerieni și dezinteresați. În realitate, ei sunt buni observatori și, datorită acestui lucru, se apropie de persoanele care le seamănă și știu cum să își facă prieteni de încredere.

Originali și neconvenționali

Niciodată nu te vei plictisi lângă un Vărsător! Îi place aventura, riscul, jocul, te provoacă și te incită să trăiești dincolo de normele convenționale. O relație intimă cu un Vărsător se transformă într-o experiență intelectuală și senzuală ieșită din comun. Alături de el, poți explora lucruri pe care nu aveai curaj să le faci.

Generozitatea, o trăsătură specifică pentru Vărsător

Nativul Vărsător este impresionat de toți cei care au nevoie de ajutor, de animalele fără stăpân, de bătrânii singuri, de copii buni și frumoși care au nevoie de un sprijin pentru a răzbi. Dacă au bani, fac donații frumoase organizațiilor de caritate, dacă nu pot ajuta financiar, se implică trup și suflet să îi sprijine pe cei apropiați.
sursa foto: 123rf.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu