joi, 22 decembrie 2016

Adolescentă înjunghiată în școală

Adolescentă înjunghiată în școală

La CPU a fost adusă cu ambulanța o fetiță de 13 ani care a fost înjunghiată de o colegă. Incidentul a fost comunicat de conducerea școlii Inspectoratului Școlar Județean
O adolescentă în vîrstă de 13 ani, elevă a Școlii ”Alexandru Ioan Cuza” Roman a fost victima unui incident violent, cu înjunghiere. Intîmplarea a fost confirmată de inspectorul școlar general, profesorul Viorel Stan, dar minimalizată de preotul Viorel Maxim, directorul unității școlare în carfe s-a petrecut incidentul.
Este un incident nefericit, care a pornit de la o joacă între două fetițe. Cazul este monitorizat de noi. Ne-am asigurat că totul este în regulă în ceea ce privește starea de sănătate ale celor două adolescente. Am rugat conducerea școlii să ia măsuri, mai ales în această perioadă, pentru a se evita astfel de incidente în rîndul elevelor”, a precizat prof.dr.Viorel Stan, inspector școlar general.
Acesta a spus că cele două copile era eleve în clasa a VII-a și că incidentul a pornit dintr-o joacă prostească și nedorită.
Fetița înjughiată a fost transportată la Spitalul de Urgență din Roman unde i-a fost îngrijită plaga.
În cursul acestei după-amieze a fost adusă cu ambulanța la Centrul de Primire Urgențe o fetiță în vîrstă de 13 ani, elevă la o școală din municipiul Roman, care prezenta o plagă abdominală prin înjunghiere de 2-3 cm. Primele îngrijiri i-au fost asigurate la CPU, după care a fost transportată la Secția de chirurgie pentru a se stabili profunzimea plăgii și starea organelor abdominale. Starea pacientei este acum stabilă. A fost anunțată Poliția pentru a stabili conjunctura în care s-a întîmplat înjunghierea”, a precizat dr.Oana Onu, director medical al Spitalului de Urgență din Roman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu