vineri, 23 decembrie 2016

Cuvinte din suflet: „Vreau să le cer iertare celor cărora le-am greșit, ca om, ca cetățean, ca primar!”

Cuvinte din suflet: „Vreau să le cer iertare celor cărora le-am greșit, ca om, ca cetățean, ca primar!”

poza stire iertare leoreanuPrezent în Roman, la ședința festivă a Consiliului Local Roman, Laurențiu Leoreanu, deputat în Parlamentul României și primar până la data de 1 ianuarie 2017, a dorit să spună câteva cuvinte, consilierilor locali, romașcanilor și tuturor celor care citesc aceste cuvinte.
Pentru că suntem la sfârșit de post și pregătim marea sărbătoare a nașterii Domnului vreau să îmi cer iertare celor cărora le-am greșit, ca om, ca cetățean de rând, ca primar, într-un fel sau altul, dacă considerați că nu a fost justificată atitudinea mea și, în același timp, iert și eu celor care, într-un fel sau altul, poate mi-au greșit.
Este un moment al păcii, al înțelegerii, al toleranței și aș vrea ca fiecare dintre noi să înțeleagă că dincolo de ambiția unei persoane, de interesul personal, este interesul comunității noastre!
Vă doresc sărbători cu bine, cu liniște, belșug și pace, să vă ningă Crăciunul numai cu bucurie, fericire, cu trăiri frumoase alături de cei dragi, nașterea Domnului să fie o binecuvântare pentru noi toți. Doamne ajută și sărbători cu bine!” – Laurențiu Leoreanu
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu