joi, 22 decembrie 2016

O elevă a școlii „Alexandru Ioan Cuza” Roman a fost înjunghiată la școală

O elevă a școlii „Alexandru Ioan Cuza” Roman a fost înjunghiată la școală

poza stire eleva al ion cuza roman injunghiata 2O elevă cu vârsta de 13 ani, de la Școala ”Alexandru Ioan Cuza” Roman a fost înjunghiată în timpul programului școlar.
Evenimentul a fost confirmat de conducerea ISJ Neamț dar minimalizată de preotul Claudiu Maxim, directorul unității școlare în care s-a petrecut incidentul.
„Este un incident nefericit, care a pornit de la o joacă între două fetițe. Cazul este monitorizat de noi. Ne-am asigurat că totul este în regulă în ceea ce privește starea de sănătate a celor două adolescente. Am rugat conducerea școlii să ia măsuri, mai ales în această perioadă, pentru a se evita astfel de incidente în rândul elevelor”, a precizat Viorel Stan, șeful ISJ Neamț, după cum relatează roman24.ro.
Cele două eleve erau colege în clasa a VII-a și se pare că fapta s-a produs dintr-o joacă prostească.
Fetița înjunghiată a fost transportată la CPU al Spitalul de Urgență din Roman.
„În cursul acestei după-amiezi a fost adusă cu ambulanța la Centrul de Primire Urgențe o fetiță în vârstă de 13 ani, elevă la o școală din municipiul Roman, care prezenta o plagă abdominală prin înjunghiere de 2-3 cm. Primele îngrijiri i-au fost asigurate la CPU, după care a fost transportată la Secția Chirurgie pentru a se stabili profunzimea plăgii și starea organelor abdominale. Starea pacientei este acum stabilă. A fost anunțată Poliția pentru a stabili conjunctura în care s-a întâmplat înjunghierea”, a precizat medicul Oana Onu, director medical al Spitalului de Urgență din Roman.
Sursa: roman24.ro
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu