luni, 19 decembrie 2016

Oficial: Laurențiu Leoreanu va depune mandatul de primar după 1 ianuarie!

Oficial: Laurențiu Leoreanu va depune mandatul de primar după 1 ianuarie!

poza stire oficial leoreanuLuni, 19 decembrie, Laurențiu Leoreanu a fost prezent la București pentru îndeplinirea formalităților în vederea preluării mandatului de deputat în Parlamentul României.
Marți, 20 decembrie, Președintele României a convocat oficial Parlamentul, parlamentarii întâlnindu-se pentru prima dată într-un cadru oficial.
Conform ultimei declarații oficiale a deputatului Laurențiu Leoreanu, de la 1 ianuarie își va depune mandatul de primar optând pentru calitatea de deputat, la conducerea Primăriei Roman urmând ca primar interimar actualul viceprimar Lucian Micu.
Astăzi, mai mult ca oricând, vă simt puternic în inima mea, pe voi, toţi acei care aţi crezut în mine şi care credeţi în continuare alături de mine! Vom lupta pentru dezvoltarea continuă a Romanului, eu, voi şi echipa care preia administrarea Primăriei, condusă de Lucian Micu, un om care mi-a arătat că e o soluţie excepţională pentru a continua proiectele pentru oraş.
Împreună venim în faţa dumneavoastră cu un singur scop – un Roman mai puternic!
Dar nu mi-e uşor, pentru că sufletul meu vă aparține atât de profund şi anul acesta vreau să îl încheiem împreună. Drept urmare îmi voi depune mandatul de primar dupa data de 1 ianuarie, pentru ca noi să putem fi, aşa cum am fost mereu în ultimii 8 ani, împreună şi sărbătorind cu speranţă şi încredere trecerea dintre ani, ca o mare familie, cu lacrimi şi zâmbete, cu dureri şi bucurii, oameni frumoşi ai acestui oraş.
Dumnezeu să binecuvânteze Romanul și pe romașcanii de pretutindeni!” – Laurențiu Leoreanu
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu