vineri, 16 decembrie 2016

Tarot de dragoste: cucereste-l in functie de cartea care il reprezinta

Viata este plina de mistere pe care le poti dezlega cu ajutorul anumitor simboluri. De exemplu, numerele, data nasterii si cartile de tarot iti dezvaluie cum il poti impresiona pe cel ales, tinand cont de punctele lui slabe si de asteptarile pe care le are de la o posibila partenera.
Descopera misterele tarotului de dragoste si vezi ce carte il reprezinta pe barbatul ales!
carti de tarot

Cum afli ce carte de tarot il reprezinta pe cel iubit?

Tarotul de dragoste te ajuta sa afli daca te potrivesti cu cel de care te-ai indragostit si cum il poti cuceri. Nu este dificil sa afli ce carte de tarot il reprezinta pe iubitul tau. Aceasta se calculeaza dupa data lui de nastere, in felul urmator:
Pasul 1: calculeaza suma zilei, a lunii si a anului in care s-a nascut.
De exemplu: 13.12.1979
Data: 1 + 3 = 4
Luna: 1 + 2 = 3
Anul: 1 + 9 + 7 + 9 = 26 = 2 + 6 = 8
Pasul 2: aduna cele trei rezultate obtinute (data + luna + an).
4 + 3 + 8 = 15 = 1 + 5 = 6
Redu numarul pana obtii un rezultat intre 1-12.

Tarot de dragoste: identifica cartea iubitului tau

Te-ai gandit pana acum ca un barbat poate fi cucerit in functie de cartea de tarot care il reprezinta? Iata ce spune tarotul de dragoste despre personalitatea persoanei iubite!
  1. Magicianul
Numarul 1 reprezinta cartea de tarot numita Magicianul. Un barbat reprezentat de acest simbol este plin de sarm si se pricepe foarte bine la cuvinte, in special cand vine vorba despre seducerea femeilor. Pentru a-l cuceri pe deplin, trebuie sa fii originala si inventiva. Mentine-i interesul tot timpul, altfel are tendinta sa caute in alte parti ceea ce nu gaseste la partenera lui actuala. Ii plac relatiile vibrante si experientele pline de energie, astfel ca nu va tolera monotonia.
cartea de tarot Magicianul
 cartea de tarot Marea Preoteasa  2. Marea Preoteasa Un barbat aflat sub aceasta carte are tendinta de a analiza fiecare detaliu, de a cauta tot felul de informatii, fara sa ii fie frica ca isi va pierde partenera cu acest caracter obsesiv. Fie este secretos, fie te sufoca cu grija si gelozia lui.  El este intr-o continua cautare a adevarului si a perfectiunii. Esti persoana potrivita pentru el numai daca reusesti sa echilibrezi momentele lui de exaltare. Si, in acelasi timp, ar trebui sa ii impartasesti pasiunile.
  3. Imparateasa
Daca iubitul tau este reprezentat de cartea de tarot Imparateasa, are nevoie tot timpul de atentie, altfel poate deveni posesiv, pentru ca are impresia ca iubesti pe altcineva.  Fa-i surprize frumoase si arata-i cat de mult il apreciezi. Cucerereste-l cu atingere senzuale, arome inspititoare si melodii romantice.
 cartea de tarot Imparateasa
cartea de tarot Imparatul
 4. Imparatul Te-ai indragostit de o persoana care isi tine promisiunile si isi respecta partenera. Ii place sa comunice si sa vada partea pozitiva a lucrurilor. Lasa-l sa te protejeze, fii tot timpul sincera cu el si nu te arata interesata de alt barbat, pentru ca nu tolereaza sa fie inselat nici macar cu gandul.
  5. Marele Preot
Marele Preot pare a fi partenerul ideal deoarece a invatat de-a lungul vietii sa uite si sa ierte. Vei reusi sa cuceresti pe deplin un astfel de barbat daca esti intelegatoare cu el si esti generoasa. Acestuia ii place sa ofere, dar asteapta ca iubita lui sa daruiasca la randul ei aceleasi lucruri.
 cartea de tarot Marele Preot
 cartea de tarot Indragostitii   6. Indragostitii
Barbatul de care te-ai indragostit este o persoana sociabila si plina de viata. Nu ii place sa fie singur, iar sexul reprezinta una dintre cele mai mari placeri ale vietii. Chiar daca are inclinatia sa iasa cu mai mule femei, in momentul in care se va indragosti nu va mai fi interesat de altele. Vei reusi sa ii patrunzi in inima daca ii vei afla cele mai mari slabiciuni.
  7. Carul
In tarotul de dragoste, Carul  simbolizeaza un barbat puternic, viguros echilibrat si competitiv. O femeie care are aceleasi idealuri ca si el il va interesa in mod special. Nu ii place sa plece in calatoria vietii alaturi de cineva care nu il intelege.
 cartea de tarot Carul
cartea de tarot Puterea
 8. Puterea O personalitate puternica adora sa fie apreciata. Femeile sofisticate, cu atitudine relaxata, sigure pe ele il fascineaza, insa nu ii place sa fie dominat. Asadar, nu il trata cu o astfel de atitudine de la inceput. Lasa-l sa vina treptat spre tine, nu te arata usor de cucerit si zapaceste-l constat cu un comportament cald-rece. Acorda-i atentie, dupa care fii o fire rece.
  9. Eremitul sau Pustnicul
Cartea de tarot a Eremitului indica o persoana ambitioasa, misterioasa si curajoasa. Totusi, pare un barbat greu de cucerit deoarece nu vei reusi sa fii pe aceeasi lungime de unda cu el niciodata. Acorda atentie mai mult propriilor interese de care este absorbit, astfel ca nu este genul de om care sa mai poata observa ce femeie minunata are langa el. Bineinteles, aceasta caracterizare reprezinta limita. Prin urmare, daca esti o fire rabdatoare, il poti schimba pe parcursul relatiei.
 cartea de tarot Pustnicul
 cartea de tarot Roata Norocului   10. Roata Destinului
Tarotul de dragoste iti dezvaluie un barbat schimbator, ce nu s-a maturizat complet inca. Pentru a ramane alaturi de tine, trebuie sa ii demonstrezi ca esti femeia potrivita pentru el si nu iti va fi deloc usor sa faci acest lucru. Cucereste-l constant, fara a parea obsedata si fara sa il stresezi.
  11. Dreptatea
Un barbat reprezentat de aceasta carte este echilibrat, onest si mereu in cautarea celei mai bune variante. Daca vrei sa ii intri in inima, trebuie sa fii o femeie hotarata, care stie ce vrea de la viata si nu ezita in a lua decizii. Demonstreaza-i ca poate avea o relatie serioasa cu tine, in care nu ii este ingradita libertatea si va fi al tau pe viata.
 cartea de tarot Dreptatea
 cartea de tarot Spanzuratul   12. Spanzuratul
Aceasta carte reprezinta o persoana fidela, modesta, care este gata sa se sacrifice pentru cei dragi, dar si o persoana sensibila. Asadar, nu il dezamagi, nu ii promite lucruri pe care nu le poti indeplini, ci arata-i devotament pentru a-l cuceri.
Tarotul de dragoste arata principalele caracteristici ale persoanei care te atrage si iti dezvaluie ce trebuie sa faci pentru a o cuceri. Analizeaza comportamentul celui ales si gandeste-te daca merita sa lupti pentru el sau nu.
Sursa foto: writerstevensymes.blogspot.rozodiacards.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu